سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عقب‌نشینی دو سناتور جنگ‌طلب؛

مک‌کین: فرصت دو ماهه برای پیش‌برد مذاکرات می‌دهیم/ فاینستاین: تحریم جدید به حصول توافق کمکی نمی‌کند

بحث‌ها در ایالات متحده درباره اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه ایران و در میان سناتورها همچنان در جریان است.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از بی‌بی‌سی، شماری از منتقدان سیاست فعلی دولت، در کنگره آمریکا در پی وضع تحریم‌های بیشتر بوده‌اند اما دو تن از سناتورهای صاحب‌نفوذ آمریکایی، گفته‌اند با آن مخالف هستند.

دایان فاینستاین، سناتور دموکرات و رئیس کمیته اطلاعاتی سنا، به‌شدت با تلاش برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران مخالفت کرده و در بیانیه‌ای گفته است: "هدف تحریم‌ها این بود که ایران را پای مذاکرات آورد و در این باره موفق بوده است."

فاینستاین با تلاش‌ها برای ضمیمه‌کردن تحریم‌ها به لایحه بودجه دفاعی آمریکا هم مخالفت کرده و گفته است این اقدام، به حصول توافق کمکی نمی‌کند.

در همین حال جان مک‌کین، سناتور جمهوری‌خواه که تاکنون حامی وضع تحریم‌های قبلی علیه ایران بوده، ضمن ابراز تردید درباره اثر بخشی سیاست فعلی باراک اوباما در قبال ایران، گفته است با ارائه فرصت دو ماهه برای پیش‌برد مذاکرات موافق است.

در روزهای گذشته دولت آمریکا بارها از کنگره ایالات متحده خواسته است تحریم تازه‌ای علیه ایران وضع نکند تا فرصت شود در این باره از مسیر دیپلماتیک عمل شود.

کاخ سفید در این باره هشدار داده است که تشدید تحریم‌ها در مقطع فعلی، گزینه‌های پیش رو را به حمله نظامی محدود می‌کند.

در سوی دیگر گروه‌های حامی اسرائیل، پیگیر وضع تحریم‌های بیشتر علیه ایران بوده‌اند.

برخی از هم‌حزبی‌های باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا از حزب دموکرات نیز حامی این تحریم‌های جدید هستند.

طرح تشدید تحریم‌ها علیه ایران که در ماه ژوئیه سال جاری از مجلس نمایندگان آمریکا رای گرفت، اکنون منتظر تصویب در سنای آمریکاست.

در پی درخواست‌های دولت آمریکا، کمیته امور بانکی سنا تاکنون بررسی طرح تشدید تحریم‌ها علیه ایران را به تعویق انداخته است.

شماری از جمهوری‌خواهان در کنگره آمریکا گفته‌اند در حال بررسی افزودن یک متمم به لایحه بودجه دفاعی هستند که شامل تشدید تحریم‌ها علیه ایران است.

انتظار می‌رود که این لایحه در روزهای آینده در سنا به رای گذاشته شود؛ تقریبا هم‌زمان با دور بعدی مذاکرات هسته‌ای ایران در ژنو که قرار است روز چهارشنبه آغاز شود.


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.