سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از این خوراکی‌ها در هنگام "آلودگی هوا" غافل نشوید!

"هوای آلوده" حاوی مواد سمی است که بدن در برابر این آلودگی‌ها واکنش التهابی نشان می‌دهد. در این وضعیت مصرف خوراکی‌هایی که بدن را در برابر آلودگی محافظت کند بسیار ضروری است.

دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در وضعیت آلودگی هوا مصرف موادی که حاوی آنتی اکسیدان، روی، منیزیم و سلنیوم است بدن را در برابر رادیکال های آزاد موجود در هوای آلوده محافظت می‌کند.

وی افزود: آنتی اکسیدان بیشتر در میوه‌ها و سبزیجات از جمله: نارنگی، پرتغال، لیمو شیرین، گوجه فرنگی و کاهو وجود دارد.

منیزیم: حاوی سبزیجاتی با رنگ سبز تیره که به صورت خام و تازه آن را باید مصرف کرد.

سلنیوم و روی: که شامل مواد غذایی گوشتی اعم از گوشت قرمز و سفید.

وی خاطر نشان کرد: در شرایط آلودگی هوا مصرف شیر و لبنیات به دلیل دارا بودن، فسفر، منیزیم و کلسیم مانع از جذب عناصر فلزی موجود در آلودگی هوا می‌شود./

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.