سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارومیه/

غنی سازی ناپلی آرتمیا با اسیدهای چرب و ویتامین C

رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزیان دانشگاه ارومیه با بیان اینکه ناپلی آرتمیا در تغذیه لارو بسیاری از آبزیان پرورشی بویژه میگو، ماهیان دریایی، ماهیان خاویاری و ماهیان زینتی دارای نقش زیربنایی است، گفت: با توجه به نقش اسیدهای چرب بلند زنجیره غیر اشباع و ویتامین C بر بهبودی کیفی لارو آبزیان پرورشی و افزایش درصد بقا، میزان رشد و مقاومت در برابر شرایط سخت محیطی، غنی سازی ناپلی آرتمیا با اسیدهای چرب و ویتامین C قبل از تغذیه توسط لارو آبزیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه احسانی با اشاره به اینکه امولسیون اسیدهای چرب یک محصول وارداتی و گران قیمت محسوب می شود، عنوان کرد: روش بهینه برای غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا با سه نوع روغن بومی شامل روغن ماهی، روغن ماهی خاویاری و روغن پنبه دانه بجای امولسیون استاندارد اسیدهای چرب انجام شد.

وی عنوان اینکه غنی سازی ناپلی آرتمیا با روغن تخمدان ماهی خاویاری بطور معنی داری غلظت این اسیدهای چرب را در مقایسه با گروه کنترل افزایش می دهد، اعلام کرد: بنابراین استفاده از این روغن بومی در غلظت 100 میلی گرم در لیتر بجای امولسیون وارداتی برای غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا با هدف ارتقای میزان اسیدهای چرب غیر اشباع بلند زنجیره امگا 3 و امگا 6 مورد تایید قرار گرفت./س

برچسب ها: آرتمیا ، ارومیه ، وارداتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.