به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، دکتر مهدی رفیعی محمدی با اشاره به برنامههای ذبح دام توسط هیئتهای مذهبی در این ایام، افزود: در این ایام اکیپهای دامپزشکی نظارت ویژهای بر ذبح دامهای نذری دارند و در این راستا 3 اکیپ ثابت و 4 اکیپ سیار آماده خدمترسانی به شهروندان در سطح شهر و کشتارگاه دام هستند.
به گفته وی؛ این اکیپ ها متشکل از 3 دکتر دامپزشک، 7 بازرس فرآورده های خام دامی و 2 ناظر ذبح شرعی نسبت به خدمات ویژه و نظارت های بهداشتی بر کشتار دامهای نذری بصورت رایگان در سطح استان اقدام می کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان قم، گفت: در این راستا از شهروندان جهت انتقال دامهای نذری خود بمنظور جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک، به کشتارگاه دام و مسوولان هیئات مذهبی درخواست داریم تا گوشتهای استحصالی را پس از 24 ساعت نگهداری در دمای 4-0 درجه یخچال مصرف کنند.
رفیعی محمدی افزود: در این راستا از مردم و به ویژه هیئتهای عزاداری درخواست داریم، برای اطمینان از سلامت دامهای قربانی و گوشتهای مصرفی عملیات ذبح با نظارت کارکنان بازرسی و نظارت بهداشتی این شبکه صورت گیرد.
وی تصریح کرد: به این منظور اداره کل دامپزشکی استان قم از ساعت 7 صبح لغایت 13 روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی آماده خدمترسانی به عموم عزاداران حسینی است.
مدیرکل دامپزشکی استان قم، ادامه داد: همچنین کارشناسان این اداره کل از ساعت 5 و 30 دقیقه صبح الی 13 جهت نظارت بهداشتی بر ذبح دام در کشتارگاههای دام مستقر هستند./س