سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چند دلیل برای آنکه هرگز "میگو" نخورید

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد میگو به دلیل "کلسترول" بسیار بالایی که دارد مصرف آن برای برخی افراد مضر است.

به گزارش خبرنگار کلینيک باشگاه خبرنگاران؛ متخصصان توصیه می کنند مصرف میگو به دلیل "آنتی اکسیدان هایی" که دارد برای بدن بسیار مفید است اما این غذای دریایی حاوی ماده ای به نام "سلینیوم" است که این ماده باعث افزایش فشار خون بدن می شود. 
 
بررسی ها نشان می دهند که میگو سطح "کلسترول خون" را بالا برده و مصرف زیاد آن باعث بروز "بیماری های قلبی و عروقی" می شود. 

پزشکان توصیه می کنند افراد برای افزایش تندرستی بدن خود باید بجای میگو از دیگر غذاهای دریایی مانند "ماهی" استفاده کنند.


انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.