سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ نکتهٔ مهم در تهیه "غذای نذری"

با فرا رسیدن ماه محرم غذاهای نذری با حجم زیاد پخته می‌شود و در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی ممکن است سلامت مصرف کنندگان را تهدید کند.

دکتر پیام فرهبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افرادیکه مسئول تهیه و طبخ غذای نذری هستند باید از لحاظ سلامت و بهداشت نکات زیر را رعایت کنند. 

وی ادامه داد: از نظر تغذیه‌ای از ظروف یکبار مصرف برای غذاهای داغ نباید استفاده کرد این ظروف هنگام گرم شدن موادی آزاد می‌کنند که سرطانزا هستند. 
۲- از ترکیبات چربی جامد برای غذا استفاده نکنند. روغن‌های جامد رادیکال‌های آزاد تولید می‌کنند و بسیار مضر هستند. 

۳- هنگام استفاده از حبوبات دقت داشته باشند از حبوباتی استفاده کنند که در انبار‌ها انباشته نشده باشند. 

۴- هرگز از روزنامه به جای دمکنی استفاده نشود که در این صورت باعث ورود جوهر سربی روزنامه به داخل غذا می‌شود. 

۵- چندین بار از روغن برای سرخ کردن استفاده نشود در این صورت درجه حرارت روغن بالا رفته و به درجهٔ دود می‌رسد و شروع به اکسیده شدن می‌کند و این اکسیده شدن موجب تصلیب شرایین می‌شود. 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.