وی ادامه داد: از نظر تغذیهای از ظروف یکبار مصرف برای غذاهای داغ نباید استفاده کرد این ظروف هنگام گرم شدن موادی آزاد میکنند که سرطانزا هستند.
۲- از ترکیبات چربی جامد برای غذا استفاده نکنند. روغنهای جامد رادیکالهای آزاد تولید میکنند و بسیار مضر هستند.
۳- هنگام استفاده از حبوبات دقت داشته باشند از حبوباتی استفاده کنند که در انبارها انباشته نشده باشند.
۴- هرگز از روزنامه به جای دمکنی استفاده نشود که در این صورت باعث ورود جوهر سربی روزنامه به داخل غذا میشود.
۵- چندین بار از روغن برای سرخ کردن استفاده نشود در این صورت درجه حرارت روغن بالا رفته و به درجهٔ دود میرسد و شروع به اکسیده شدن میکند و این اکسیده شدن موجب تصلیب شرایین میشود.
انتهای پیام/