وی با اشاره به اضافه شدن تعداد 10 بقعه نسبت به سال گذشته برای اجرای طرح مذکور، افزود: برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی، سخنرانی، مداحی، راهاندازی اتاق مشاوره در بقعه آقا سید کیاکلایه، غرفه ترویج فرهنگ وقف و ... را از جمله برنامههای این ایام ذکر کرد.
این مسئول، تبیین قیام و نهضت حسینی و آشنایی مردم با قیام کربلا را از اهداف برگزاری طرح سوگواری بصیرت عاشورا برشمرد.
وی عمل به منویات مقام معظم رهبری در راستای تبدیل شدن بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و آموزههایی مانند فرهنگ ایثار، شهادت و ولایتمداری را از دیگر اهداف این طرح ذکر کرد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه لنگرود با اشاره به اینکه تنها زنجیر زدن بصیرت نمیآورد، تصریح کرد: آگاهی مردم به واقعه روز عاشورا و عواملی که موجب شده تا امام حسین(ع) قیام کند مانند احساس مسئولیت نسبت به خدا، حفظ دین، احیای امر به معروف و نهی از منکر و برپایی نماز، از موارد بصیرتافزایی است.
وی شناخت امام حسین(ع) را شناخت امام زمان خود دانست و یادآور شد: در زمان غیبت صاحب امر (عج) باید به ولی فقیه رجوع کرد.
بازدار، هدف از بصیرت عاشورایی را شناخت امام (ع) و گام برداشتن در مسیر امام و پیشوا عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه شناخت افکار امام حسین (ع) به معنای هدایت جامعه به طرف پیشرفت است، یادآور شد: شناخت عاشورا به معنای نجات انسان از جهل و نادانی است.
این مسئول انجام فرامین الهی و واجبات و ترک محرمات تا رسیدن به سرمنزل هستی را بصیرت خواند./ج1