به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام احمد شرفخانی در همایش بصیرت عاشورایی در استان مازندران با اشاره به اهداف سازمان اوقاف در زمینه بهرهمندی صحیح و کامل از موقوفات و اجرای امینانه به نیات واقفان ، گفت: ایجاد وقف جدید با موضوع نشر معارف اسلامی و ترویج فرهنگ عاشورایی از برنامههای جدید سازمان اوقاف است.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به تدابیر مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد طرح تربیت حافظان قرآن کریم اشاره و بیان کرد: بیش از 500 هزار نفر در طرح تربیت حافظان قرآن کریم سازمان اوقاف ثبتنام کرده اند.
شرفخانی از برگزاری آزمون سراسری طرح تربیت حافظان قرآن کریم در اسفند سالجاری به صورت متمرکز در سراسر کشور خبر داد و گفت: بیش از 70 درصد کلاسهای این طرح در امامزادگان و مراکز فرهنگی قرآنی کشور برگزار شد.
وی با اشاره به ارزیابی منشور توسعه کشور در زمینه فعالیتهای سازمان اوقاف، اظهار داشت: در سالجاری سازمان اوقاف و امور خیریه کشور یکی از برترین سازمانهای کشور انتخاب شد.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف کشور به برگزاری 48 دوره از کلاسهای تربیت مربی قرآن کریم در سراسر کشور اشاره کرد و گفت:در حال حاضر یکهزار و 800 مربی، موفق به دریافت گواهی مربیگری شده اند.
شرفخانی از فعالیت آنلاین 7 هزار نفر در مرکز آموزش مجازی حفظ قرآن کریم در سراسر کشور خبر داد و بیان کرد: داوطلبان از طریق آموزش مجازی حفظ قرآن کریم، موفق به حفظ هشت جزء قرآن کریم شدند.
وی یکی از برنامههای هدفمند سازمان اوقاف را حفظ موضوعی قرآن کریم دانست و بیان داشت: 300 آیه از قرآن کریم استخراج و به صورت کتاب جیبی در 250 هزار نسخه چاپ شده است.
لقمه حرام مهمترین عامل تباهی اعمال انسان است شرفخانی گفت: خداوند در وجود ما نعمتهای بیشماری قرار داده که مهمترین آن نعمت عقل است.
وی با اشاره به اینکه قوه عقل باید در مسیر سعادت قرار گیرد، افزود: در کنار قوه عقل، قوه شهوت و غضب نیز وجود دارد که ضرورت دارد به کمک قوه عقل مهار شود.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور اظهار داشت: اهلبیت (ع) نیامدند تا قوه عاقله را برای ما بازگو کنند بلکه آمدند تا مسیر درست را به ما نشان داده تا قدرت مهار، قوه غضب و شهوت و وهم را داشته باشیم.
وی لقمه حرام را مهمترین عامل تباهی اعمال انسان دانست و افزود: کسی که یک لقمه حرام بخورد 40 روز نمازش قبول نیست گرچه نمازش صحیح ادا باشد.
معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف کشور افزود: آنهایی که مقابل امام حسین (ع) ایستادند و به روی آنها شمشیر کشیدند کسانی بودند که خمس و زکات میدادند و اعمال و دستورات الهی را به جا میآوردند ولی چون لقمه حرام در شکم داشتند، نتوانستند تسلیم اهلبیت (ع) شده و ندای الهی را از زبان حضرت بشنوند و هدایت شوند.
انتهای پیام/