به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان ، سیدعلی امیری متوسط برداشت زعفران در هر هکتار را بین 4 تا 5 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: : با توجه به اینکه پیاز زعفران آب کمی نیاز دارد،کشاورزان منطقه از کشت این محصول استقبال چشمگیری داشتهاند.
وی با بیان اینکه امسال سطح زیر کشت زعفران در این شهرستان 10هکتار افزایش داشته است ، خاطرنشان کرد: در فصل برداشت این محصول برای 12هزارنفر روز اشتغالزایی کرده است.
امیری تصریح کرد: هر سال مقداری از زعفران برداشت شده در این شهرستان به سایر استانهای کشور صادر میشود.
به گفته مدیرجهادکشاورزی زرند، این شهرستان با 170هکتار سطح زیرکشت رتبه نخست تولید زعفران در استان کرمان را داراست.
شهرستان زرند با وجود اقلیم آب و هوایی مساعد، ظرفیت مناسبی را برای کشت محصولاتی از جمله زعفران و زرشک دارد./س