سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حتماً در غذا‌هایتان در این فصل از "پیاز" استفاده کنید!

از پیاز تنها به عنوان طعم دهنده در بسیاری از غذا‌ها استفاده نمیشود بلکه خواص فراوانی دارد كه مي‌تواند از بروز بيماري‌ها پيشگيري كند.

فاطمه حسینی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرگاران گفت: پیاز قرمز از خوراکی‌های مفید در فصل زمستان است که از ورود بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی جلوگیری می‌کند. 

وی افزود: پیاز قرمز حاوی (آدنوزین) بوده که از لخته شدن خون جلوگیری کرده و از بروز سکتهٔ قلبی نیز به شدت پیشگیری می‌کند. 

وی خاطر نشان کرد: مصرف پیاز خام باعث کاهش "کلسترول" و مصرف بیش از حد آن نیز منجر به کاهش "فشار خون"می‌گردد. 

وی اذعان داشت پیاز در اغلب غذا‌ها همچون خورش‌ها، سوپ، املت و انواع آش‌ها قرار می‌گیرد که باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود. 

وی شایان دانست: پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند جلوی رشد سلول‌های سرطانی را بگیرد و این مواد غذایی پرطرفدار می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله گوارش شود. 

وی یادآور شد: پیاز یک ماده غذایی مفید برای بیماران دیابتی است که پیاز در مقابله با مشکلات قلبی و عروقی دارد برای افرادی که از دیابت نوع دوم رنج می‌برند و یا پتانسیل ابتلا به آن را دارند بسیار مفید ومؤثر است. 

وی در خاتمه به رفع بوی بد پیاز پس از مصرف اشاره کرد و گفت: با مصرف مقداری جعفری، موز یا کیوی بوی بد پیاز را براحتی می‌توان ازبین برد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: پیاز ، کلسترول ، فشارخون ، سرطان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.