به گزارش
گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، پنجمین روز مسابقات لیگ برتر تنیس باشگاههای کشور ( جام خلیج فارس) با انجام ۳ دیدار پیگیری شد که در نخستین دیدار گاز تهران با نتیجه ۲ بر یک کوئست ارومیه را شکست داد و تیم های پرسپولیس تهران و البرز گاز کیش نیز با نتیجه مشابه ۳ بر صفر مقابل تیم های مناطق نفت خیز جنوب و آکادمی تنیس پارسیان به برتری رسیدند تا شاهد رقابت تنگاتنگی بین تیم های مدعی در صدر جدول باشیم.
نتایج بازی ها به شرح زیر است:
کوئست ارومیه – گاز تهران
۲ بر یک گاز تهران
انفرادی اول: کیارش سوری- انوشا شاهقلی ( ۴-۶ ، ۶-۷ و ۶-۲ شاهقلی از تیم گاز تهران)
انفرادی دوم: شاهین خالدان- محسن حسین زاده (۱-۶، ۱-۶ و ۷-۶ خالدان از تیم کوئست ارومیه)
۲ نفره: سوری- خالدان و محسنی- شاهقلی ( ۵-۷ و ۳-۶ محسنی- شاهقلی از تیم گاز تهران)
مناطق نفت خیز جنوب- پرسپولیس تهران
۳ بر صفر پرسپولیس تهران
انفرادی اول: حمزه سرخی- اکیل خان ( ۰-۶و ۰-۶ اکیل خان از تیم پرسپولیس تهران)
انفرادی دوم: امین فرهمند- اشکان شکوفی ( ۰-۶ و ۰-۶ شکوفی از تیم پرسپولیس تهران)
۲ نفره: سرخی- شجیراتی و شکوفی- منتقمی ( ۰-۶ و ۰-۶ شکوفی- منتقمی از تیم پرسپولیس تهران)
آکادمی تنیس پارسیان- البرز گاز کیش
۳ برصفر البرز گاز کیش
انفرادی اول: حمید رضا نداف- میلیان زکیچ ( ۲-۶ و ۳-۶ زکیچ از تیم البرز گاز کیش)
انفرادی دوم: فرید فرجادیان- کاوه ادیبی ( ۰-۶ و ۰-۶ ادیبی از تیم البرز گاز کیش)
۲ نفره: فرجادیان- وزیری و اخوان – دبیری ( ۳-۶ و ۵-۷ اخوان – دبیری از تیم البرز گاز کیش)
در ششمین روز بازی ها و در حساس ترین دیدار گاز تهران با البرز گاز کیش روبرو می شود، کوئست ارومیه و پرسپولیس تهران با هم دیدار می کنند و در آخرین بازی مناطق نفت خیز جنوب و فولاد آلیاژی یزد به مصاف یکدیگر می روند و آکادمی تنیس پارسیان نیز با قرعه استراحت روبرو است.
در پايان خاطرنشان ميشود: مدیریت این هفته از مسابقات بر عهده مرتضی علی آبادی می باشد و سرداوری و داوری این مسابقات به تریب بر عهده امیر حسین موسوی ، سیامک اکبری، حسن لاچیانی، سعید سهرابی، مهیار کاویانی و حمید رضایی است.