به گزارش
دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ ثبت هیئت و مراسم مذهبی، دریافت سامانه پیام کوتاه رایگان، دنبال کردن هیئتها و آگاه شدن از برنامههای آنها از طریق ایمیل و پیامک، جستجو در هیئتها بر اساس نام، زمان، مکان و... از امکانات مختلف این سامانه است.
برگزاری و شرکت در هیئات و مراسم مذهبی که یاد و ذکر اهل بیت علیهم السلام در آنها جریان دارد یکی از بزرگترین و مهمترین مصادیق احیای امر الهی است چرا که این کار ترویج دین خدا، برتری دادن کلمه الله و برقراری شعائر الهی است. قطعا در این میان هر عملی که بتواند برگزاری چنین فعالیتهایی را تسهیل و به برگزاری بهتر آن کمک کند، ضروری و حیاتی به نظر میآید.
از طرف دیگر استفاده از تمامیامکانات موجود و بهره¬مندی از دانش روز جوانان معتقد و نخبه برای تحقق این هدف، امری اجتناب ناپذیر به نظر میرسد که غفلت از آن باعث عقب افتادگی از موج پیشرفت جامعه و محیط پیرامون میشود.
با چنین رویکردی، ضرورت وجود سامانه مجازی «پرتال هیات» برای تسهیل هر چه بهتر برگزاری مراسم اهل بیت علیهم السلام و شرکت در آن احساس شد و اقدام به ایجاد آن گردید.
«پرتال هیئات» چیست؟سامانه «پرتال هیئات» ابتکاری کاملا متفاوت از وب سایت تخصصی امام حسین علیه السلام (کربوبلا) است که طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در چند فاز مختلف تکمیل خواهد شد و در حال حاضر از فاز اول آن رونمایی شده است. در این فاز که همزمان با آغاز ماه محرم شروع به کار میکند به ارائه امکانات اصلی و اولویتهای بالاتر کاربران پرداخته شده است.
در واقع، پرتال هیئات یک پایگاه برخط (آنلاین) برای ثبت اطلاعات هیئتهای مذهبی و اطلاع رسانی برنامههای آنها به علاقهمندان است که از حیث دسته بندی میتوان این پایگاه را در شمار شبکههای اجتماعی کاربر محور طبقه بندی کرد.
چه کسانی میتوانند از این سامانه استفاده کنند؟کاربران این سامانه را میتوان به دو قسمت عمده تقسیم نمود:
۱. صاحبان هیئات یا افرادی که برگزار کننده مراسم هستند؛
۲. افرادی که مایل به شرکت در برنامههای مذهبی و هیئات در مناسبتهای مختلف از قبیل برنامههای عزاداری یا مولودی هستند.
«پرتال هیات» چه امکاناتی در اختیار کاربران قرار میدهد؟امکانات اصلی که در این فاز برای گروه اول از مخاطبین این سامانه، یعنی صاحبان هیئات در نظر گرفته شده بدین شرح است:
• دریافت سامانه پیام کوتاه رایگان به منظور اطلاع رسانی به اعضا و علاقمندان؛
• ثبت هیئت به همراه ارائه مشخصات آن از قبیل شماره تماس، آدرس، آدرس سایت، پست الکترونیک و ...؛
• اختصاص صفحه ویژه برای هر هیئت با لینک قابل انتخاب توسط ثبت کننده هیئت؛
• ثبت مراسم هیئت و ارائه اطلاعات مربوط به آن؛
• ثبت سخنران و مداح مراسم؛
• ارسال ایمیل به صورت هفتگی یا همزمان با ثبت هر مراسم به افرادی که هیئت را دنبال میکنند؛
• مشخص نمودن تعداد افرادی که هیئت را دنبال میکنند.
امکانات در نظر گرفته شده برای دسته دوم مخاطبان، یعنی افراد شرکت کننده در برنامههای مذهبی نیز بدین شرح است:• جستجو در بین هیئتها یا مراسم ثبت شده به صورت ساده و راهبردی بر اساس تاریخ برگزاری، سخنران یا مداح و آدرس مراسم؛
• سیستم پیشنهاد دهنده برای سادهتر کردن جستجو؛
• سیستم دنبال کردن هیئت ها (follow)، برای اطلاع از مراسم و رخدادهایی که در آینده برای هر هیئت ثبت میشود(اطلاعات مراسمبرای افرادی که هیئت را دنبال میکنند به صورت ایمیل ارسال خواهد شد)؛
• آگاهی از برنامه مداحان و سخنرانان.
گفتنی است سامانه مجازی «پرتال هیئات» در فازهای آتی کامل¬تر خواهد شد و امکاناتی نظیر: افزودن نقشه به منظور مشاهده آدرس هیئات و امکان جستجو بر اساس نزدیکی روی نقشه، ارسال پیامک توسط ثبت کنندگان هیئات برای مخاطبین، ارائه برنامه مناسب تلفنهای همراه و... به آن افزوده خواهد شد.
یه سوال داشتم اینکه آیا خرید نصب تضمینی برای اپلیکیشن هایی که ثبت در گوگل پلی شده اند را توصیه می کنید یا خیر؟
و دو اینکه تایید دو مرحله ای تلگرام به چه صورت است؟
هیئت شهید علقمه باب الحوائج(ع)
پیروزی خیابان دهم فروردین کوچه شهید حسین جانی پلاک 57