*شهید بیابانگردی بیتاب ورود امام (ره) بود
وی با بیان اینکه شهید بیابانگردی در تظاهرات با مردم همراه بود، تصریح کرد: شهید بیابانگردی در تظاهرات ورود امام (ره) فعال بود و بیتابی میکرد.
همسر شهید بیابانگردی، به اوج درگیری مردم در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: روزهای پیروزی انقلاب در خیابانهای شهر رشت مردم با مزدوران رژیم درگیر بودند و لاستیکها را میسوزاندند.
خاکحسینی، شهید بیابانگردی را فردی با ایمان توصیف کرد و افزود: شهید بیابانگردی در خانوادهای مذهبی پرورش یافته بود.
وی با اشاره به شکست حکومت نظامی در روزهای 21 و 22 بهمن، خاطرنشان کرد: امام (ره) فرمان داده بود مردم به خیابانها بروند و شهید بیابانگردی در 22 بهمن سال 57 در تظاهرات علیه رژیم با مزدوران ستمشاهی درگیر شد و به ضرب گلوله به شهادت رسید.
وی محل خاکسپاری شهید بیابانگردی را گلزار شهدای تازهآباد رشت عنوان کرد.
*شهدا با خون خود مسیر صحیح را به جامعه آموختند
دختر شهید بیابانگردی نیز در رشت با تأکید بر ضرورت احترام نسبت به خون شهدا اظهار کرد: شهدا با نثار خون خود مسیر صحیح را به جامعه آموختند.
مریم بیابانگردی، نگاه جامعه نسبت به خانواده شهدا و جانبازان را احترامآمیز خواند و افزود: هدایت جوانان و نسل امروز جامعه نیازمند کار فرهنگی است.
بیابانگردی اسلام را دین جاذبه خواند و تصریح کرد: رسانهها در نهادینه کردن امور فرهنگی تأثیرگذار هستند.
فرزند شهید بیابانگردی با بیان خاطرهای از دوران کودکی خود، گفت: هنگام شهادت پدر خردسال بودم و میدیدم پدر بر رعایت موازین اسلامی دقت بسیار داشت.
وی با بیان اینکه رعایت اخلاق و رفتار اسلامی را در کودکی از پدر شهیدم آموختم، یادآور شد: زمانی که کودک بودم تلویزیون در رژیم گذشته برنامه نامناسبی داشت و پدر مانع دیدن آن برنامه شد.
بیابانگردی به آموزش اخلاق اسلامی توسط پدر شهیدش اشاره کرد و یادآور شد: آموزش فرزندان در سن کودکی بسیار مهم است.
شهید محمد صادق بیابانگردی متولد سال 1326 بود و در 22 بهمن سال 57 در فلکه صیقلان رشت در سن 31 سالگی به دست مزدوران رژیم پهلوی به شهادت رسید./ج1
به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، رقیه خاکحسینی امروز در رشت با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی و نقش همسر شهیدش در انقلاب، اظهار کرد: مردم در پاییز و زمستان سال 57 در خیابانها علیه رژیم تظاهرات میکردند.