سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صنعتي کردن غذاهاي بومي به جاي كپي برداري از غذاهاي غربي

صنعتي کردن غذاهاي بومي موجب مي شود تا جامعه سالم تري داشته باشيم.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، هدايت حسيني مدير کل نظارت غذايي و آشاميدني و بهداشتي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي با بيان مطلب بالا در بيست و يکمين کنکره علوم  و صنايع غذايي که از صبح امرزو به مدت 3 روز در شيراز برگزار شده است، گفت: طبق برنامه 5 ساله توسعه اقتصادي و چشم انداز سند 1404 قرار است ايران درسال ياد شده کشوري با مردمي برخوردار از بالاترين سطح سلامت جسماني و رواني باشد.

وي افزود: براي سال 1404 به گونه اي برنامه ريزي شده که ايران جايگاه نخست در مراعات حقوق اسلامي انساني را در حوزه غذا در ميان کشورهاي منطقه داشته باشد.

مدير کل نظارت بر مواد غذايي وزارت بهداشت با تاکيد بر رويکرد انسان سالم و سلامت همه جانبه اظهار داشت: براي تحقق جامعه سالم با انسان سالم از طريق يکپارچگي در سياست گذاري ها و برنامه ريزي هاي خرد و کلان اقتصادي مي توان ايجاد کرد.

وي ادامه داد: يکي از برنامه هاي ملي با محوريت امنيت غذا مي تواند با تغيير نگاه زنجيره اي به جاي نگاه جزيره اي محقق شود.


وي تاکيد کرد: براي رسيدن به جامعه سالم و انسان سالم بايد مردم را آموزش دهيم تا فرهنگ تغذيه اي خود را ارتقا دهند.

حسيني طراحي و پياده سازي طرح جامع و بهينه سازي و ارتقاي استانداردهاي محصولات غذايي را از ديگر برنامه هاي در دست انجام وزارت بهداشت اعلام کرد، گفت: بسياري از استانداردهاي غذايي در ايران عمري بالاتر از 10 سال دارند در حالي که استاندارهاي جهاني پس از 2 الي 3 سال کاملا تغيير مي يابند.

وي همچنين بومي سازي سبد غذايي را از ديگر راهکارهاي تحقق جامعه سالم و انسان سالم دانست و گفت: بايد به جاي کپي برداري از غذاهاي غربي که موجب بروز مشکلاتي براي جامع مي شود توجه ويژه اي به صنعتي کردن غذاهاي بومي و در دسترس قرار دادن آنها براي عموم داشته باشيم.


انتهاي پيام/

برچسب ها: بومی ، سازی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.