سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کنگره "صنايع غذايي" ايران در شيراز برگزار شد

بيست و يکمين کنگره علوم و صنايع غذايي ايران هم اکنون در شيراز آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، بيست و يکمين کنگره علوم و و صنايع غذايي ايران از هفتم تا نهم آبان ماه در شيراز برگزار مي شود و قرار است در اين کنگره سه روزه آخرين دستاوردهاي توليد مواد غذايي در ايران مورد نقد و ارزيابي قرار گرفته و راهکارهاي افزايش توليد و مکانيزه کردن هرچه بيشتر توليد محصولات کشاورزي و مواد غذايي مورد بررسي کارشناسان و فعالان اقتصادي در اين بخش قرار گيرد.

عسگر فرحناکي دبير علمي کنگره با بيان اينکه تعداد مقالات ارائه شده در اين کنگره حدود 2 هزار و 500 مقاله است اظهار داشت: در بين کنگره هايي که اخيرا در کشور برگزار شده اين کنگره از رکورد قابل توجهي در خصوص تعداد مقالات ارائه شده برخوردار است.

وي افزود: 130 مقاله جهت ارائه سخنراني و 1800 مقاله جهت ارائه پوستر پذيرش شده اند.

فرحناکي ادامه داد: 1650 مقاله کامل، در حدود 11 هزار صفحه در قالب دي وي دي در پايان برگزاري اين کنگره ارائه مي‌شود.

انتهاي پيام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.