"حسین کمالی" رئیس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتگو با خبرنگار
احزاب باشگاه خبرنگاران، با اشاره به جلسه شب گذشته شورا، اظهار داشت: تصویب آئیننامه و نحوه همکاری احزاب اصلاح طلب در دستور کار جلسه قرار داشت و در نهایت چند ماده از آئیننامه همکاری به تصویب رسید.
وی افزود: اخبار روز سیاسی به خصوص وضعیت وزرای معرفی شده به مجلس شورای اسلامی و خالی ماندن صندلی وزارت ورزش و جوانان مورد بحث و تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
دبیرکل حزب اسلامی کار ادامه داد: کمیته سیاسی شورای هماهنگی گزارشی از بررسیهای خود در مورد روز 13 آبان و همچنین برنامه مدون و تنظیمشده 6 ماه آینده شورا هماهنگی را به شورای مرکزی ارائه داد، برنامه تنظیم شده کمیته سیاسی در جلسه آتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
کمالی با اشاره به وضعیت خانه احزاب و نتیجه مذاکرات شورای هماهنگی با وزارت کشور، تصریح کرد: "سید کاظم میرولد" معاون سیاسی و قائم مقام وزیر کشور، دید مثبتی به احیای خانه احزاب دارند.
رئیس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در پایان به اشاره به برگزاری کنگره خانه احزاب، خاطرنشان کرد: در مورد برگزاری کنگره هنوز تصمیم اتخاذ نشده است.
انتهای پیام/