سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزايش 40 درصدي ظرفيت "کارخانه قند" خوي

مدير عامل کارخانه قند خوي گفت: طرح توسعه کارخانه قند خوي که ازسال 91 آغاز شده بود با نوسازي بخشهاي مهم اين واحد پايان يافت و ظرفيت جذب روزانه چغندر قند در اين واحد از 2 هزار و 100 تن به 3 هزار و 500 تن و توليد شکر درآن از 180 تن به 420 تن رسيد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، جعفري افزود: نصب کوره آهک جديد، نوسازي  بخش  تغليظ، بهسازي بخش طباخي شکر و 4 بخش ديگر از مهمترين قسمت هاي نوسازي و توسعه اين واحد بزرگ توليدي است.

وي گفت  براي اجراي طرح توسعه اين واحد 100 ميليارد ريال هزينه وبا بهره برداري از آن  براي  40 نفر ديگر شغل ايجاد شده است.

هم اکنون 376 نفر در اين واحد توليدي مشغول به کار هستند.

مدير عامل کارخانه  قند خوي گفت: امسال از  آغاز خريد چغندر در  اين کارخانه، بيش از 92 هزارتن از محصولات چغندرکاران استان خريداري وتاکنون بيش از 7 هزارتن شکر توليد و به بازار عرضه شده  است.

جعفري افزود: پيش بيني ميشود اين ميزان خريد تا پايان برداشت محصول چغندر به 200 هزارتن و توليد شکر در اين واحد به 30 هزارتن برسد.

وي گفت: اين واحد امسال ازسوي سازمان استاندارد کشور  بعنوان  يکي  از واحدهاي برتر در زمينه کيفيت توليد محصول در کشور معرفي شده است.

کارخانه قند خوي تنها کارخانه قند شمال آذربايجان غربي و يکي از قديمترين واحدهاي فرآوري چغندر و توليد شکر در کشورمان است.

در استان آذربايجان غربي علاوه بر  کارخانه قند خوي 4 کارخانه قند ديگر در شهر هاي اروميه، نقده، پيرانشهر و مياندوآب فعاليت مي کنند.

استان آذربايجان غربي پارسال با توليد يك ميليون و 660 هزار تن چغندرقند  براي چهارمين  سال پياپي  رتبه نخست  توليد اين محصول را در کشور به خود اختصاص داد وپيش بيني مي شود امسال از مجموع 26 هزار هکتار از اراضي زير کشت اين محصول يک ميليون و 441 هزارتن چغندر برداشت شود.

انتهاي پيام/
برچسب ها: کارخانه ، قند ، چغندر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.