سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تظاهرات هزاران نفر در پايتخت آمريکا بر ضد جاسوسي دولت/ امضاي طوماري با بيش از 580 هزار امضا

هزاران نفر از شهروندان آمريکايي در اعتراض به جاسوسي و شنود و نظارت همگاني غير قانوني دولت در پايتخت اين کشور تظاهرات کردند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، هزاران نفر  ازشهروندان آمريکايي همراه با فعالان سياسي و  حقوق مدني در تجمعي اعتراض آميز که هم اينک نيز  ادامه دارد ؛ سياستهاي دولت باراک اوباما  رئيس جمهور کشورشان را در خصوص نظارت همگاني، جاسوسي از مردم و شنود  مکالمات  تلفني محکوم کردند.

تظاهرکنندگان  که عنوان تجمع خود را  "نظارت و جاسوسي از ما را  متوقف کنيد" گذاشته اند در دست نوشته هايي از دولت خواستند  دست از نظارت و  جاسوسي از مردم بردارد.  

برخي ديگر  از تظاهرکنندگان نيز با در دست داشتن تصاوير ادوارد اسنودن  پيمانکار سابق سازمان امنيت ملي آمريکا و افشا کننده اسرار فوق سري  از وي بخاطر برملا کردن موضوع جاسوسي دولت از مردم ، تشکر کردند. 

در ادامه اين تظاهرات قرار است بنرهاي بسيار طولاني به نمايش درآيد که روي آنها مفاد  نخستين و چهارمين اصلاحيه قانون اساسي درج شده است. مفاد اين دو اصلاحيه به آزادي هاي فردي در آمريکا مربوط است.

وي گفت: به نظر نمي رسد که مردم آمريکا به اندازه اي که از تجسس از تلفن هاي همراه خود عصباني و آزرده هستند از تجسس مشابه از تلفن هاي همراه سران کشورهاي خارجي خشمگين بوده باشند. ادوارن اسنودن افشاگر آژانس امنيت ملي آمريکا که آغاز گر اين جنجال بود با صدور بيانيه اي از برگزاري اين تظاهرات حمايت کرد.

قرار است در جريان برگزاري اين تظاهرات بيانيه ي ادوارد اسنودن قرائت شود.

دولت باراک اوباما به صراحت گفته است که اين موضوع تنش هايي را با همپيمانان آمريکا پديد آورده است اما به نظر نمي رسد که آمريکا اين کار را متوقف کند.

باراک اوباما دستور بازنگري در اين اقدامات را داده است تا اطمينان حاصل کند که آمريکا همان کاري را انجام مي دهد که بايد انجام بدهد و فراتر از آن عمل نمي کند. هيلاري کلينتون وزير امور خارجه سابق آمريکا در دانشگاه کول گيت توضيح داد که چرا آمريکا اين اقدامات را مي کند. به نظر نمي رسد که آمريکا به زودي اين اقدامات را متوقف کند.

مخالفان شنود  دولت از مردم  همچنين ضمن امضاي طوماري با بيش از  580 هزار امضا، اعلام کردند  دولت بايد از مواد اول و چهارم قانون اساسي  تبعيت کند که آزادي  بيان و حفظ حريم خصوصي را تاييد کرده است.     

يکي از  تظاهرکنندگان  نيز در سخناني ، جاسوسي دولت از مکالمات شهروندان و کنترل  کردن نامه هاي الکترونيکي  مردم را  نقض حريم خصوصي  افراد تلقي کرد  و پايمال  کردن ارزش هاي جامعه دموکراتيک  برشمرد. بر دست نوشته ديگري  نيز نوشته شده  بود که حالا مي فهيمد چرا نقاب بر صورت ميزنيم.  

برچسب ها: تظاهرات ، شنود ، آمریکا ، جاسوسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.