سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا عاشق خوراکی های "شور" می شویم؟

پزشکان به تازگی دریافته اند که افراد به طور معمول به خوراکی های شور بیشتر از خوراکی های شیرین علاقه دارند و این به دلیل عملکرد خاص مغز در افراد است.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ علت علاقه افراد به تنقلات شور مانند چیپس و پفک بیشتر از تنقلات شیرین مانند شیرینی و شکلات به دلیل نقش ویژه و انحصاری نمک بر عملکرد مغز است.

گفتنی است، پژوهشگران با بررسی برروی عملکرد نمک بر بدن انسان دریافته اند که هنگام خوردن تنقلات شور نمک موجود در آنها در بزاق دهان حل می شود و بلافاصله نوعی سیگنال به قسمت لذت و پاداش دهی مغز می فرستد.

بررسی ها نشان می دهند در این حالت به دلیل تحریک قسمت پاداش دهی مغز نوعی احساس لذت و اشتیاق در فرد ایجاد می شود که در حقیقت فرد را به خوردن ادامه آن خوراکی شور تشویق می کند.

پزشکان به افراد هشدار می دهند که این نوع خوردن مواد و تنقلات شور در دراز مدت سبب افزایش فشار خون و ایجاد انواع بیماری های قلبی_عروقی و نارسایی های کلیه و مشکلاتی حاد برای سلامت فرد می شود./ح

انتهاي پيام

برچسب ها: شور ، نمک ، مغز ، سیگنال
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.