سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در برنامه "هفت" مطرح شد؛

خواهش هنگامه قاضیانی از بازگشت مردم به سینما / برکات "به همین سادگی" همچنان در زندگی ام جاری است

"هنگامه قاضیانی" بازیگر سینما در برنامه شب گشته "هفت" از مافیای سینمایی و برکات بازیگری در فیلم "به همین سادگی" گفت.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما باشگاه خبرنگاران، شامگاه 3 آبان ماه برنامه "هفت" در حالی برنامه خود را آغاز کرد که در ابتدا هنگامه قاضیانی به بهانه اکران فیلم بشارت به شهروند هزاره سوم حضور پیدا کرد.

هنگامه قاضیانی ، بازیگر سینما، در برنامه "هفت" در خصوص تناسب تحصیلات خود با بازیگری گفت: فلسفه به بازیگری کمک می کند وبسیار موثر در این رشته است چراکه علوم انسانی می تواند دید را نسبت به هرچیزی باز کند.

وی ادامه داد: اولین کار خود را با عزت الله انتظامی آغاز کردم و این برای من جای خوشبختی داشت. او به من یاد داد که برای بازیگری تنها علوم ان کافی نیست زیرا هستند کسانی که فارغ التحصیل این رشته بودند اما قادر به انجام کاری نیستند بازیگری نگاه به جامعه و روانشناسی دارد و اکنون من متوجه حرف های انتظامی شدم.

قاضیانی در خصوص تحلیل خود از بازیگری حال حاضر سینمای ایران عنوان کرد: من به عنوان  بازیگر نمی توانم در مورد شغلم اظهار نظر کنم و باید در مورد این موضوع از کارگردانان سینما جویا شد تنها چیزی باید بگم مربوط به دنیای متفاوت هر بازیگری است که رنگ و قاب خاص خود را دارد و به گفته یکی از نویسندگان دست ما به خاطر انگیزه بازیگران به سمت قلم نمی رود.

وی افزود: در تمام کارهایی که داشتم این شانس را اوردم که در همکاری با کارگردانان به مشکلی برنخوردم و خاطره بد و یا با حاشیه ای مواجه نشدم. مسئله ای که برایم اهمیت دارد کار با کاگردانی است که با روحیه من سازگار باشد و در صورتی که فیلم نامه فوق العاده ای باشد اما روحیه من با کارگردان سازگار نباشد، علاقه ای به همکاری ندارم.  

در ادامه قاضیانی در خصوص همکاری خود با میرکریمی، میری و شیخ طادی بیان کرد: رضا میرکریمی، مازیار میری و پرویز شیخ طادی 3 شخصیت متفاوتی هستند که هرکدام در خلق اثر متفاوت ظاهر شدند پشت صحنه آرام و رابطه خوب با کارگدانان باعث خلق شخصیت های خوب شد.

وی در خصوص فیلم بشارت به شهروند هزاره سوم اظهار داشت: به طور معمول از فاصله نداشتن تا زمان اکران فیلمم در مورد ان مصاحبه ای نمی کنم اما امشب بهانه ای شد تا با اطمینان در مورد فیلم حرف بزنم البته با وجود اینکه اتفاق خوبی برای فیلم خواهد افتاد اما هنوز برخوردی از مردم از این بابت نگرفتم. امیدوارم مردم بتوانند با فیلم ارتباط بگیرند تا من با اطمینان کار کنم.

قاضیانی ضمن تبریک بابت حضور مجدد ناصر ملک مطیعی به سینمای ایران افزود: خوشحالم از اینکه دوباره ناصر ملک مطیعی بر خاطرات ما قدم گذاشت و قهرمان کودکی ما باعث شد که بزرگ فکر کنیم و امیدوارم با بازگشت وی به سینمای ایران اتفاق خوبی رخ دهد و برکت به سینمای ما بیاید.

وی تصریح کرد: معرفت این عزیزان است که انها را ماندگار میکند زمانی که شاهد تصاویر انها در سینما هستیم بغض و احساس خوبی به ما دست می دهد که از بازگشت انها به وجد می اییم چراکه شور و عشق در انها نهادینه شده و عاشق مردم بودند.

قاضیانی ابراز داشت: هنرمند بدون مردم معنا ندارد شاید در برخی موارد بازیگر با پذیرش برخی از نقش ها از مردم دور شود اما زمانی که با مردم ارتباط داشته باشد همچنان برای او ماندگار است.
وی با اشاره به حضور افتخاری خود در برخی از فیلم ها افزود: قرارداد فیلم کوتاه نداشتم اما به صورت افتخاری و به احترام فرشته طائرپور در فیلم "اینه های روبه رو" بدون دریافت دستمزدی حضور پیداکردم همچنین برای حضور در فیلم شهاب حسینی نیز هیچ قراردادی نبستم و به صورت افتخاری بازی کردم چراکه معتقدم حضور 2 دقیقه ای هم تاثیرگذار خواهد بود.

قاضیانی با توجه به سوال پیامکی برنامه "هفت" این چنین پاسخ داد : شخصیت طاهره در "به همین سادگی"، تهمینه در "سعادت آباد"، رخشانه در "بیداری رویاها" و ... روزهای زندگی هرکدام از انها را دوست دارم چراکه هریک از انها به من فرصت یاد گیری و تجربه ازانچه که زندگی نکردم را داد اما فیلم "به همین سادگی" به خاطر دریافت برکات ان فیلم برایم برتری دارد. من در فیلم "سایه روشن" را با بازی در کنار انتظامی در سال 79 بازیگری را شروع کردم و در فیلم "به همین سادگی" به اقبال خوبی رسیدم.

وی در خصوص وضعیت تئاتر و حضور بازیگران سینما در این عرصه اظهار داشت: باید به همه فرصت تجربه را داد و خود انها هستند که بعد از کسب تجربه متوجه استعداد خود می شوند هنر ملک شخصی نیست و برای هرکسی ازاد استو باتوجه به سابقه حضور من و جنس کارهایم ثابت شده که برای بازی از روح و جانم مایه می گذارم.

قاضیانی ادامه داد:شروع بازیگری به گفته انتظامی نیز هیچ موقع دیر نیست و حتی اگر 10 اثر خوب داشتی نسبت به ان راضی باش تئاتر بسیار به من کمک کرد و زندگی را به شکل دیگری از یک جهان به جهان دیگر منتقل کرد. هرکسی بازیگری باید از جایی شروع کند و زمان او را در ان حوزه به اثبات می رساند.

وی در خصوص رابطه ها در سینما بیان کرد: خدارا شاکرم که از روزی که وارد سینما شدم خانم شیرازی برای کار اقای هدایت مرا انتخاب کرد هیچ لابی و مافیایی صورت نگرفته و بسیاری از جاها برای دفاع از خودم تنها بودم اما صحبت از دیگران در مورد این موضوع دل و جرات می خواهد و امیدوارم که این اتفاق واقعیت نداشته باشد.

قاضیانی در خصوص فعالیت جدید خود و قطع همکاری با قاسم سبزی خاطرنشان کرد: یک ماه پیش قراردادی را با قاسم سبزی بستم که بعد از مدتی انصراف خود را اعلام کردم و هیچ گونه دعوایی هم نداشتم. در حال حاضر نیز با محسن غلی اکبری وارد پروژه ای شدم که با حمید فرخ نژاد هم بازیم وتا 2 هفته دیگر فیلمبرداری ان اغاز می شود.

وی در پایان صحبتهایش به مردم گفت: حق دارید از سینمایی که یک چیزی کم دارد، دور شوید اما هزینه ای در جیب بازیگران نمی رود به خاطر خودتون و همه ما به سینما برگردید و ما را ناامید نکنید.

محمد هادی کریمی ،کارگردان "بشارت به شهروند هزاره سوم"، در برنامه شب گذشته در خصوص دلایل انتخاب این نا برای فیلم اش گفت:سعی کردم از کلمه ای استفاده کنم که پرامید باشد و بار منفی نداشته باشد همچنین انتخاب شهرونده هزاره سوم به این دلیل بود که در بازه زمانی قرار داریم که مردم در هرجای دنیا شبیه به هم زندگی می کنند.
وی ادامه داد: شهروند هزاره سوم در تنهایی خودش دچار یاس فراوان و اضطراب ناشی از دانایی می شود با ساخت این فیلم و انتخاب این نام ممکن بود برای مخاطب نامتعارف باشد اما نیم ساعت پیش که در جلوی سینم ازادی بدوم دیدم که همه نوع ادمی برای دیدن این فیلم به سینما آمدند.

کریمی در خصوص روند تولید نیز عنوان کرد: بعد از ساخت فیلم "برف روی شیروانی داغ" چند پروژه دیگه ای هم داشتم به دلایل مختلفی امکان تولید انها نبود تا اینکه فیلم نامه ای به نام "باریکه راه مزرعه" توسط الهه احمدی به دستم رسید و زمانی که فیلم نامه را خواندم به دلیل مضمون شیطان گرایی کنار گذاشتم.

وی افزود: تصمیم گرفتم دوران یاس و تلخ اندیشی را به تصویر بکشم به طوری که تفاوت خداپرستی و شیطان پرستی را مقایسه کنم و براساس ان بشارت به شهروند هزاره سوم را نوشتم زنی که در مرکزی دروس دینی را درس می دهد و با خروج از دایره همیشگی اش با پدیده شیطان پرستی مواجه می شود.

کریمی در خصوص تحقیقات گسترده فیلم اظهار داشت: برای درک بیشتر موضوع با خانواده های قربانی این اتفاق صحبت کردم  و تحقیقات میدانی گسترده ای نیز داشتم اما با دقت بیشتر به موضوع متوجه می شوی که علت این خودکشی و یا مرگ به 3 عامل بی اعتمادی به خود دیگران و خداوند بر می گردد.

وی ادامه داد: این معلم سعی دارد اموزه های خود را به دانش اموزان انتقال دهد و این درحالی است که شوهر افسرده در خانه ماتنع از به دنیا امدن فرزند او می شود. با وجود اماده بودن جنین اما مرد تعلل دارد و معتقد است در دنیای پر از سیاهی و تباهی نباید این بچه به دنیا بیاید.

کریمی تصریح کرد: مینو به نوعی این موضوع را بازگو می کند که شیطان گرایی تنها معطوف به ظواهر نیست بلکه ایمان به مادیات و شهرت نیز باعث این اتفاق  می افتد. عزیمت جذابیت خط روایی است و بیشتر به جای لذت بردن از داستان خانوادگی و یا جنایی به لذت آگاهی و دوری از غفلت منجر می شود.

وی با اشاره به استقبال خوب مردم از این فیلم افزود: استقبال عام از این فیلم باعش شد تا مخاطب شناسی جدیدی داشته باشیم به همین جهت ذهن مینو را از جامعه گرفیتم همانطور که زمانی که شیطان در روح فرد می رود ذهن ادم را مشوش می کند.
کریمی در خصوص پخش جهانی فیلم نیز اظهار داشت: پخش جهانی فیلم بر عهده موسسه رسانه تصویری "ویژوئل مدیا"است که قراره در مالزی همزمان با ایران اکران شود. مخاطب فیلم با موضوع امید جهانی است و در صورت فکر به موفقیت فیلم در جشنواره های بین الملل باید دید نگاه داوران انها به چه گونه است.

وی ادامه داد: برای اکران 2 دقیقه به فیلم اضافه شده اما در مقایسه با جشنواره فیلم فجر 3 دقیقه حذف شده است و به دلیل علاقمندی برای حضور در جشنواره تصمیم گرفتیم اصلاحات را بعد از جشنواره انجام دهیم.

کریمی اظهار داشت: هدفم تنها ساخت فیلم نبود بلکه با کسب تجربیات قبلی خود می خواستم موضوعی را مطرح کنم که مخاطب را بعد از دیدن فیلم به فکر فرو ببرد چراکه شاید این اتفاق هم روزی برای انها رخ دهد.

وی خاطر نشان کرد: تمام پرهیز من بر این بود که فیلم به ورطه شعار نرود و به گمانم این اتفاق هم افتاد. پیشانی این فیلم با قاضیانی مشخص شد و تمام بازیگران با زمان محدود با انرژی کارکردند و این فیلم زنگ خطری برای مسئولان آموزش و پرورش و خانواده های است.
 
 
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.