مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره 161 واحد مرغداری با جوجه ریزی بیش از 3 میلیون قطعه جوجه در هر دوره گفت: قا ئمشهر با تولید بیش از 23هزار تن گوشت سفید در سال، رتبه چهارم را در مازندران به خود اختصاص داده است
درویش نیا افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده برای افزایش تولید گوشت سفید، امنیت غذایی، اشتغالزایی مولد و کاهش هزینه تولید، 700 تن گوشت مرغ به عراق صادر شد.
به گفته وی ادامه صدور گوشت
مرغ تولیدی تولید کنندگان موجب اشتغال مولد و افزایش توان اقتصادی تولید کننده می شود. ش ک