سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

30 میلیون مورد برده داری مدرن در جهان

پايگاه خبري فرانسوي ژ او ال پرس در مقاله اي به آمارهاي جديد از برده داري مدرن در کشورهاي جهان پرداخت و بر اساس گزارش سازمان واک فري، نزديک به 30 ميليون نفر در جهان به بردگي کشيده شده اند.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران  ، آسيا بيش از هر قاره ديگري با مسئله برده داري مدرن مواجه است که عمدتاً در کشورهاي هند ، چين و پاکستان بيداد مي‌کند. زنجيره هاي برده داري مدرن متعدد است و لزوماً بردگي جسمي هم نيستند از اين ميان مي توان به کارگران استثمار شده ، افرادي که به زور تن به ازدواج يا فحشا داده اند و يا کودکان سرباز و قربانيان استثمار اقتصادي و غيره اشاره کرد.  
سازمان استراليايي والک فري (Walk Free : جنبشي جهاني براي پايان دادن به برده داري مدرن)، به منظور سنجش ميزان اين معضل که ميليون ها نفر از مردم همه قاره ها را در بر گرفته است، پس از مطالعه شرايط زندگي در 162 کشور جهان، گزارش جديدي در زمينه برده داري مدرن منتشر کرده است. 
از بيست و نه ميليون و هشتصد هزار نفري که در شرايط بردگي زندگي مي کنند، سه چهارم آن ها در قاره آسيا ساکنند. 
هند با بيش از چهارده ميليون برده، که تقريباً نيمي از کل رقم جهاني را تشکيل مي دهد، در صدر رتبه بندي اين سازمان قرار گرفته است.
پس از هند هم کشور چين با دو ميليون و نهصد هزار برده و پاکستان با بيش از دو ميليون برده قرار دارند و بعد از آن ها هم نيجريه ، اتيوپي ، روسيه ، تايلند ، جمهوري دموکراتيک کنگو، ميانمار و بنگلادش قرار دارند. 
تنها همين ده کشور 22 ميليون نفر از بيست و نه ميليون و هشتصد هزار نفري را که در سراسر جهان در شرايط بردگي به سر مي برند در خود جاي داده اند.
اگر بخواهيم کشورهايي را که بيشترين تعداد بردگان را نسبت به جمعيت خود دارند در نظر بگيريم، کشور موريتاني که در آن بردگي ارثي همچنان رايج است با حدود صدو پنجاه هزار برده در کل جمعيت سه ميليون و هشتصد هزار نفري خود، در صدر فهرست قرار مي گيرد. هر چند اين کشور سه مرتبه تلاش کرده است بردگي را غير قانوني اعلام کند.
پس از موريتاني هم هائيتي با دويست الي دويست و بيست هزار برده که بيشتر کودکان هستند قرار دارد و به دنبال آن هم پاکستان، هند،‌ نپال، مولداوي که فقيرترين کشور اروپايي است، بنين، ساحل عاج، گامبيا و گابن قرار دارند. در سال 2013 ، برده داري مدرن اشکال مختلفي يافته است. 
در همه شکل هاي برده داري مدرن مانند به بهره کشي از کارگران، کار اجباري و يا کارهاي مشابه نظير بردگي به خاطر بدهي، ازدواج اجباري ، فروش و يا بهره‌کشي از کودکان (از جمله در درگيري‌هاي مسلحانه)، همه قربانيان برده داري شاهد نقض آزادي خود بوده و فرد ديگري آن ها را کنترل و اداره مي کند.
در رده هاي پايين اين فهرست هم انگليس با 4400 برده، ايرلند با 321 برده و در نهايت ايسلند با بيست و دو برده قرار دارند. 
فرانسه هم به نوبه خود با هشت هزار و پانصد نفري که در اين کشور به بردگي کشيده شده اند در رتبه  139 قرار گرفته است.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.