به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، محسن برزگري و ميلاد راه پوري مفرد از دانشجويان رشته برق صنعتي و كامپيوتر اين دانشگاه پس از ۳۴ ماه تلاش موفق شدند پاي مصنوعي اتومكانيكي اختراع و به ثبت برسانند.
با قابليت هاي اين پاي مصنوعي، معلولان و جانبازان مي توانند همانند انسان هاي معمولي حركاتي همچون چرخش، ايستادن و راه رفتن را بدون مشكل انجام دهند.
يكي از اين مخترعان در گفتگو با خبرنگاران گفت: با استفاده از اين روبات تمام افراد معلول و سالمند مي توانند همانند افراد عادي راه بروند و مشكلات ناشي از راه رفتن اين افراد به صورت كامل از بين مي رود.
برزگري يادآوري كرد: در ساخت اين پاي روباتيكي از جديدترين فناوري ها و قطعات استفاده شده و در صورت استفاده از آن توانايي حمل ۸۰ تا ۹۰ كيلوگرم فراهم مي شود.
وي افزود: برنامه نويسي ويژه براي بازوهاي روبات طراحي شده بي نظير بوده و روبات پاي مكانيكي همچون پاي انسان توانايي انجام كليه حركات پا به روش شبيه سازي مكانيزم حركات را دارد.
اين مخترع جوان يادآوري كرد: اين پاي اتومكانيكي در سه اندازه مختلف براي انسان هايي با قامت هاي متفاوت طراحي و ساخته شده است.
برزگري حركت به جلو و عقب، گردش به طرفين، نشستن و برخاستن، عبور از پله و موانع پست و بلند و دور زدن را از ويژگي هاي اين پاي اتومكانيكي عنوان كرد./س
با تشكر يكي از معلولين
با تشكر ستوده
با تشکر خلیل حیدری