به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ ناهيد برخورداري با بيان اين كه انار منبع خوبی از آنتی اکسیدان، اسیدفولیک ، پتاسیم ، ویتامین سی و آهن است گفت: انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.
انار از سرطان پيشگيري مي كند
اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: انار برای سلامت قلب و عروق، جلوگیری از تصلب شریانها و بروز سکته، پیری زودرس، آلزایمر و سرطان پروستات به کار میآید پس مصرف انار برای بیماران قلبی عروقی میتواند بسیار مفید باشد.
وي افزود: از طرف دیگر انار به واسطه داشتن مواد آنتیاکسیدانی و الاژیک اسید از بروز سرطان جلوگیری کرده و رشد تومورهای سرطانی مانند سرطان پوست و پروستات را کند میکند.
اين كارشناس تغذيه با بيان اين كه انار خون را تصفیه كرده و تقویت كننده قلب و كلیه است معتقد است: انار اشتها آور است و بهتر است قبل از غذا مصرف شود.
مصرف انار برای سلامت پوست و رفع لک های صورت بسیار مفید است، انار برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار کارآمد است.
انار درمان كننده بيماري ها
وي با اشاره به اين كه انار یک میوه نیست بلکه یک پزشک و یک درمان کننده بیماری هاي زيادي است افزود: ين ميوه بيماري هاي کبد، مسومیت های خون، خستگی جسمی و عصبی و بالاخره رفع کننده سرماخوردگی و بیماری های عفونی و انگل های دستگاه گوارش را بهبود مي بخشد.
برخورداري يادآورشد: عصاره انار آثار ضدباکتریایی داشته و به عنوان مثال با باکتریهای ایجادکننده پلاکهای دندانی مقابله کرده در سلامت دندان و دهان موثر است.
اين كارشناس تغذيه متذكرشد: آب انار و پوست آن، خواص ضعیف استروژنی داشته و لذا میتوانند در برطرف کردن عوارض یائسگی موثر باشد.
از مصرف بيش از حد انار بپرهيزيد
وي توصيه كرد: افرادي که مشكل نفخ معده دارند باید مصرف انار را محدود کنند ، ضمن اینکه زیادهروی در مصرف انار ترش، زخم معده به دنبال دارد.
اين كارشناس تغذيه گفت: افراط در خوردن انار باعث یبوست - ناراحتی معده و زبر شدن گلو میشود همچنين افرادی که مبتلا به ناراحتی ریوی هستند در مصرف انار احتیاط کنند./ح
انتهاي پيام/