سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدان/

افزایش 3 برابری توليد گوشت سفید در سراوان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان گفت: با توجه به تصویب احداث و راه اندازی تعداد 30 واحد مرغداری جدید در این شهرستان ظرفیت تولید گوشت سفید به 3 برابر افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان، محمد رفيع دهواري افزود: با تصویب احداث تعداد 30 واحد طرح مرغداري در كارگروه توسعه بخش كشاورزي شهرستان سراوان ساخت واحدهاي مرغداري به میزان 2 برابر و ظرفیت تولید گوشت سفید تا 3 برابر افزایش می یابد.

وی با اشاره به اینکه تعداد 14 واحد مرغداري در این شهرستان به زودی به بهره برداری می رسد خاطر نشان کرد: با بهره برداری از واحد های تولید جدید در آینده نزديك ظرفيت توليد گوشت سفيد به مرز 6 هزار تن می رسد.

دهواري ادامه داد: شرايط خوب آب و هوايي و اقليم مناسب در این شهرستان زمينه و بستر فعالیت در بخش كشاورزي به خصوص پرورش و نگهداري انواع دام و طيوررا به روش هاي سنتي و صنعتي برای سرمایه گذاران و فعالان این بخش مهیا ساخته است./س

برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوشت ، سفید ، سراوان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.