نوروز زاده تکنسین فوریت های پزشکی پایگاه 2 شهری ارومیه ماوقع را چنین شرح داد: حوالی غروب بر بالین بیماری حاضر شدیم که دچار مسمومیت با مواد مخدر شده بود. وقتی بالای سر مصدوم رسیدیم او در گوشه ای از بیابان اطراف شهر "تنها" رها شده بود و همراهی نداشت. وضعیت وی به گونه ای بود که اگر دیرتر به دادش رسیده بودیم قطعا فوت می کرد.
وی افزود: بنده و همکارم (آقای راد) اقدامات پیش بیمارستانی اعم از جاگذاری لوله تراشه، برقراری راه وریدی، ساکشن ترشحات و اقدامات فوری دیگر را انجام دادیم و وی را به داخل آمبولانس منتقل کردیم. از ظاهر بیمار و همچنین اطلاعاتی که تماس گیرندگان در اختیارمان قرار دادند، فهمیدیم که بیمار تبعه عراق است و اینجا دوست یا فامیلی ندارد.
وی ادامه داد: وضعیت ظاهری بیمار نیز طوری بود که افراد حاضر در صحنه، هیچ کدام حاضر نشدند همراه او باشند. بنابراین حین انتقال مریض به بیمارستان، در کابین عقب آمبولانس با مریض تنها بودم و مریض همراهی نداشت تا با او به بیمارستان بیاید.
با توجه به اینکه ممکن بود مریض تهوع داشته باشد، مریض را به پهلو خواباندم تا اگر هم استفراغ کرد، خروج محتویات معده باعث بسته شدن راه هوایی و خفگی اش نشود. در حین این اقدام، مقداری پول خارجی (دلار، لیره ، دینار) از جیبش بیرون افتاد و مقدارش آنقدر زیاد بود که در کابین عقب آمبولانس پخش شد.
نوروز زاده گفت: وی را با مراقبت به بیمارستان طالقانی ارومیه منتقل کردیم و امانت های او را هم که به گفته همکارم بیش از 17 میلیون تومان ارزش داشت را تحویل بخش اورژانس بیمارستان دادیم تا بعداً به بیمار تحویل داده شود.
این تکنسین فوریت های پزشکی در پاسخ به این پرسش که اگر شما اینکار را نمی کردید و این مبلغ را به بیمارستان تحویل نمی دادید، آیا کسی از این موضوع خبردار می شد؟ گفت: خیر. مریض هوشیار نبود و همراهی هم نداشت.
وی با اشاره به عدم اعتماد برخی از مردم به نیروهای عملیاتی دخیل در بحران گفت: نباید قصور یک نفر باعث بدبینی به کل آن سیستم شود. چرا که از این قبیل موارد که طی آن پرسنل اورژانس با نهایت شرافتمندی عمل کرده و مراقب جان و مال بیماران بوده اند بسیار فراوان است و در موارد بسیار معدودی هم ممکن است قصوری پیش بیاید یا سوء تفاهمی رخ دهد.
اما این دلیل نمی شود که دیگر نیروهای زحمت کش هم چوب دیگران را بخورند و بهشان همان نگاهی شود که به اغیار می شود!
وی در پایان با بیان این که امیدواریم در آینده شاهد تغییر نگرش به تکنسین های اورژانس باشیم گفت: نباید اینطور باشد که افراد، تکنسین اورژانس را صرفا به عنوان یک بیماربر تصور کنند، چرا که هم اکنون پرسنل اورژانس را کارشناسان پرستاری، کاردان های هوشبر و اتاق عمل و کاردان های فوریتهای پزشکی تشکیل می دهند که ارج نهادن و حرمت گذاشتن به آنها از وظایف جامعه است.