به گزارش
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران؛ مرکز سرطان آمریکا در نشریه تغذیه بالینی خود اعلام کرد زنانی که چای سبز می نوشند بسیار کمتر از افراد دیگر جامعه در معرض ابتلا به برخی سرطان های دستگاه گوارش بویژه سرطان مری، معده و کولورکتوم (بخش انتهایی روده بزرگ) قرار می گیرند در جزئیات این گزارش آمده است که مصرف حداقل 3 بار در هفته چای سبز به مدت 6 ماه 17 درصد کاهش خطر ابتلا را در پی خواهد داشت.
میزان مصرف چای سبز و مدت مصرف آن با درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان رابطه ای مستقیم دارد به طوریکه بعد از 20 سال مصرف مداوم 27 درصد کاهش ابتلا به سرطان گزارش شده است.
چای سبز خاصیتی آنتی اکسیدانی دارد که با مهار آسیب DNA و توقف رشد تومور از سرطان پیشگیری می کند./ح