سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هوشمندانه‌ترین روش‌های پیچاندن سرماخوردگی

سرما خوردگی بیماری است که شاید ساده و بی دردسر باشد اما می تواند بیمار را چند روزی زمین گیر کرده و از کار و زندگی بیاندازد. این بیماری بسیار ساده است و می توان به راحتی از آن پیشگیری کرد.

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، یک ماهی از پاییز می گذرد و دیگر حال و هوای تابستان کاملا از بین رفته است و این هوای دوگانه پاییز است که این روزها میهمان ما شده است. سرماخوردگی یکی از سوغاتی هایی است که پاییز به همراه خود می آورد و باید همیشه مراقب آن باشیم زیرا این بیماری می تواند کار انسان را حتی برای چند روز مختل کند.

** وسواس شست و شوی دست داشته باشید تا دیگر در این فصل سرمانخورید. این فصل، زمانی است که ویروس ها در آسمان پراکنده شده اند و نمی توان از آن ها پیشگیری کرد از این رو ممکن است ویروس های مختلف به دستان شما چسبیده و مبتلایتان کند. همیشه و قبل از هر کاری دست خود را کاملا بشویید.

** نشانه های سرماخوردگی را حتی اگر بسیار کم هم بود جدی بگیرید. یک سرفه یا چند عطسه پشت سر هم می تواند نشانه های اصلی به وجود آمدن سرماخوردگی در بدن باشد پس هیچوقت چند نشانه ساده را نادیده نگیرید. به غیر از این نشانه ها دردگرفتن عضلات نیز می تواند نشانه های مهمی از سرماخوردگی باشد.

** یکی از بدترین عادت هایی که می تواند خیلی راحت ویروس را وارد بدن شما کند جویدن ناخن است. اگر قصد دارید از سرماخوردگی پیشگیری کنید بهتر است جویدن ناخن را فراموش کنید زیرا با اینکار خودتان جرم ها را به بدنتان دعوت می کنید. البته وارد شدن سرماخوردگی از طریق دهان می تواند خیلی مخرب تر از راه های دیگر باشد.

** محیط اطراف خود را کاملا تمیز و پاک کنید زیرا اولین نقطه ای که ممکن است شما را آلوده کند همین اطراف خودتان و محل کار شماست. خانه خود را هر هفته یکبار ضدعفونی کنید. اگر روی میز غذامیخورید حتما یک سفره یا دستمال روی آن پهن کنید. این یکی از ساده ترین راه های جلوگیری از آلوده شدن به سرماخوردگی است.

** خودتان به فکر سلامتی باشید و همیشه در این تفکر باشید که ممکن است روزی سرمابخورید پس مهمترین کار واکسینه کردن است. این روزها واکسن های بهداشتی در درمانگاه ها وجود دارد و می توانید از آن ها استفاده کنید. غیر از واکسن زمان خواب خود را نیز تنظیم کنید تا روزی 8 ساعت خواب مفید داشته باشید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۰
در انتظار بررسی: ۱
فاطمه
۱۲:۴۰ ۰۶ آبان ۱۳۹۲
سلام من کارمند شبکه بهداشت و درمانم فردام جلسه آموزشی باهمین موضوع دارم حتما از مطالبتون استفاده میکنم.
پژمان
۱۳:۳۶ ۰۱ آبان ۱۳۹۲
عالی
پریا از اهواز
۱۱:۱۲ ۳۰ مهر ۱۳۹۲
سلام...اگه قرار بر مریضی باشه مریض میشیم...
اسماعیلی
۰۹:۴۲ ۳۰ مهر ۱۳۹۲
باسلام.راهکارخوبی بود.ای روزا بیشتر ازاین مطالب ارائه بدید که سرما نخوریم.ممنون
علی
۱۳:۴۷ ۲۸ مهر ۱۳۹۲
مگه سرما هم خوردنیه؟
رضا
۲۱:۱۷ ۲۷ مهر ۱۳۹۲
راهش فقط پنیسلین
abbas
۱۴:۱۴ ۲۸ مهر ۱۳۹۲
گل گفتی تا آمپول نزنی فایده نداره
sorosh
۱۶:۴۰ ۲۷ مهر ۱۳۹۲
Man fekr konam hamash bar migarde be moraghebat az khodemon...........dame hamaton garm ............. sorosh az nesfe jahan
مهدی
۱۵:۴۱ ۲۷ مهر ۱۳۹۲
هرکی میخواد بندر عباس لیمو شیرین پره.کیلو1800 گرون نیست نسبت به میوه های دیگه.ماکه هرچی خوردیم خوب نشدیم.
henares
۲۲:۰۲ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
nabayad ziad besh fekr konin in joore badtare
مهدی
۲۰:۲۲ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
میوه فروش نیستم ولی بد سرما خوردم لیمو شیرین هم خوردم خوب نشدم.
حامدراینی
۱۹:۴۱ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
بااین گرونی لیمو کجا بود؟
ناشناس
۱۹:۳۹ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
ممنون ازشما....
alireza
۱۹:۱۹ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
سلام خسته نباشید
دیگه دیر گفتید ما سرما رو خوردیم:((((
محمد
۱۷:۱۵ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
بهترین راه پیازه . یه پیاز را چند تکه کنید و جلوی راه بینی تان بگیرید تمام ویروس ها رو می کشه . من امتحانش کردم جواب داده .
شکلات تلخ
۲۳:۳۴ ۰۴ آبان ۱۳۹۲
قبل از کشتن میکروبها خود شخص کشته نشه!
ناشناس
۱۷:۱۳ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
ای کاش راههای درمان هم میگفتید!!!!
شهریار
۱۴:۴۸ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
آقا مهدی برا ما هم بفرست
ناشناس
۲۳:۵۲ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
آقا مهدی مگه میوه فروشی
ناشناس
۲۳:۳۸ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
من کیوی دارم 2 تا
lind
۱۹:۴۶ ۰۴ آبان ۱۳۹۲
برای درمان باید خوب بجوشونیش یکیشو بعد از صبحونه بخوری ،یکیشو قبل از خواب.
ناشناس
۲۲:۵۵ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
مهدی جان بخور سرما نخوری
علی
۲۲:۳۶ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
عالی بود
مهدی
۲۱:۴۹ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
من لیمو شیرین دارم هرکی میخواد براش میفرستم.
ناشناس
۲۰:۲۹ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
ممنون
محمد افکاری
۱۷:۴۳ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
به نظر من خیلی از میوه هایی که دارای ویتامین C هستند مانند لیمو شیرین نیز از سرماخوردگی جلوگیری می کنند و یا پوشیدن لباس گرم ومناسب نیز می توانیم از سرما خوردگی جلوگیری کنیم و ... که بهتر بود اشاره می شد
سید سجاد حسینی
۱۰:۳۷ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
مطالب های جالبی بود
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
مطالب جالبی بود
eeeeeee
۱۱:۳۱ ۲۵ مهر ۱۳۹۲
مطالب جالبی بود
ع
۱۳:۲۰ ۲۶ مهر ۱۳۹۲
مطالب های جالب بود.