به گزارش
باشگاه خبرنگاران ؛عبدالحسين مرادي در کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان همدان با اشاره به مضرات استفاده از کالاي قاچاق اظهار داشت: با اطلاعرساني و آگاهسازي مردم نسبت به مضرات استفاده از کالاي قاچاق در جامعه ميتوان در کنار اقدامات پيشگيرانه، فعاليتهاي خوبي را انجام داد.
وي با بيان اينکه کالاي قاچاق باعث ضربه به توليد داخلي ميشود، ادامه داد: بايد با اقدامات فرهنگي مستمر مضرات قاچاق در تمام شئون جامعه را به مردم انعکاس دهيم.
دبير کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در همدان خواستار توجه بيشتر در ارتباط با صدور مجوز براي فعاليت واحدهاي توليدي شد و گفت: در برخي مواقع ممکن است به واحدهايي مجوز توليد داده شود که محصول مشابهاي را توليد ميکنند.
وي ادامه داد: اين امر باعث توليد کالاي مازاد ميشود که ممکن است در درازمدت زمينه قاچاق کالا و بروز مشکلاتي از اين دست را در پي داشته باشد.
مرادي با اشاره به وجود 54 اتحاديه صنفي و 25 هزار واحد صنفي در سطح استان گفت: بايد از ظرفيت بازرسان اين اتحاديهها براي انجام بهتر کار بازرسي و نظارت بر سطح استان استفاده شود.
وي خواستار برگزاري کارگاه آموزشي براي بازرسان شد و ابراز کرد: اين موضوع در روند بهتر بازرسي تأثيرگذار خواهد بود.
دبير کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان همدان با تأکيد بر لزوم نظارت بيشتر علوم پزشکي بر داروخانهها گفت: در برخي مواقع شاهد هستيم داروهاي قاچاق در داروخانهها به مردم عرضه ميشود که بايد مانع از چنين اتفاقاتي شد.
وي در بخش پاياني سخنانش با بيان اينکه بايد سوخت به اندازه کافي در اختيار کشاورزان و روستاييان قرار گيرد، گفت: بيتوجهي به اين موضوع ميتواند زمينه قاچاق سوخت را فراهم کند./س