به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، محمديان درنشست شوراي مديران اين سازمان گفت: هزينه هاي توليد ماهي بسيار كمتر از توليد گوشتهاي قرمز است، زيرا بعضي از ماهيان پرورشي از غذايي تغذيه ميكنند كه توليد آنها با حداقل امكانات مقدور بوده و در كنار آن، با تعريف رژيم هاي غذايي متفاوت در ماهيان، ميتوان از تمام آب موجود در بخش كشاورزي استفاده و موجبات ارتقا توليد در واحد سطح را فراهم كرد.
وي با اشاره به اينكه وابستگي توليدات آبزيان به ارز بسيار كم و در حد صفر است، گفت: بايد با توسعه برنامه هاي ترويجي، بهره برداران به اين موضوع واقف شوند كه پرورش ماهي تأثير منفي در سامانه آبياري تحت فشار نداشته وفقط نياز به شستشوي فيلترها را افزايش مي دهد.
محمديان افزود: پرورش محصولات آبزي پروري، با توجه به فعاليت توليدي۴۰۰ مزرعه پرورش آبزيان در سطح استان، به عنوان شغلي قابل توجه در زيربخش كشاورزي در جامعه نهادينه و با تلاش و فعاليت بيشتر در امر ترويج مي تواند بيش از پيش در نماياندن قابليتهاي اقتصادي اين شغل به جامعه موفق عمل كند.
وي با اظهار اينكه در سال گذشته چهار هزار و ۵۶۳ تن محصولات آبزي در اين استان توليد شده است، افزود: ايجاد اشتغال، كمك به اقتصاد خانوار را ميتوان از مهم ترين دست آوردهاي كوتاه مدت پرورش ماهي محسوب كرد و در كنار آن، بهبود توليدات زراعي و باغي از طريق غني شدن آب كشاورزي با پرورش ماهي در استخرهاي ذخيره آب كشاورزي اين سازمان را در توسعه آبزي پروري در استخرهاي كشاورزي بيش از پيش متقاعد كرده است. /ب