سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قم/آیت الله جوادی آملی:

شوراي شهر بايد مروج اخلاق، عاطفه و گذشت در شهر باشد

آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید شیعیان در قم، بر رابطه مطلوب كاركنان شهرداري و شوراي شهر با مردم تاكيد كرد و گفت: شوراي شهر بايد مروج اخلاق، عاطفه و گذشت در شهر باشد و با طرح مسايل و مباحث معنوي و اهل بيتي جامعه را به سوي نرمي و ملاطفت سوق دهد.

 به گزارش خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان قم؛  آیت الله عبدالله جوادی آملی روز یکشنبه در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم با وی، افزود: شورای شهر باید مردمی باشد و مسوولان در طول ماه جلساتی را با مردم برگزار کنند تا در جریان مشکلات قرار گیرند و در میان مردم نیز عطوفت ایجاد شود.

آیت الله جوادی آملی افزود:عطوفت و مهربانی با مردم بسیار اهمیت دارد همان طور که در ساختمان سازی های ما با وجود سنگ و آهن باید ملاط نرمی باشد تا ساختمان بنا گردد عطوفت و مهربانی نیز همچون ملاط در جامعه مهم و ضروری است.

وی وظیفه شهردار را نیز مورد توجه ویژه قرار داد و گفت: وظیفه شهردار نیز در اداره شهر دارای اهمیت فراوانی می باشد زیرا شهر به معنای کوی و برزن و خیابان نیست و جامعه و مردم را نیز در بر می گیرد و شهردار باید در جهت اداره شهر نیازها را در نظر داشته باشد.

معظم له خاطرنشان کرد:شهردار باید ذوق شهرداری داشته باشد تا بتواند نیازهای مهم مردم را شناسایی کند همچنین باید دوره ای را گذرانده باشد تا در خصوص اداره شهر به توانایی دست پیدا کند که خوشبختانه در این مورد شهردار قم توانایی های خوبی را نشان داده است.

آیت الله جوادی آملی ادامه داد: در گذشته در کنار شهرسازی، باغهای فراوان و فضای سبز وجود داشت اما با توسعه شهر سازی باید فکری برای فضای سبز شود تا مردم بتوانند در شهری به دور از آلودگی زندگی کنند و شهردار در این باره باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشد و با اندیشه کویری گام در شهرسازی نگذارد.

این مفسر قرآن کریم، با تاکید بر ملاطفت و مهربانی مسوولان با مردم گفت:اگر در جامعه عطوفت باشد و مسوولان در کنار مردم باشند مساجد پر می شود و دادگستری ها تعطیل می شود زیرا مسوولان با عطوفت خود به مردم درس گذشت می دهند.

آیت الله جوادی آملی عنوان کرد:وجود 12 میلیون پرونده باز در دادگستری های کشور نشانه نداشتن گذشت در میان مردم است در حالی که اگر مردم نسبت به هم گذشت و عطوفت داشته باشند جامعه هم اصلاح می شود.

وی در ادامه پیرامون رابطه انسان و مرگ گفت: به گفته انبیای الهی و اهل بیت(ع) مرگ پایان زندگی نیست و انسان با مرگ پوستین می اندازد و وارد مرحله جدیدی از زندگی می شود.

معظم له تصریح کرد:این مرگ نیست که انسان را می میراند بلکه انسان است که مرگ را از میان می برد زیرا در روز برزخ و در قیامت، انسان هست اما مرگی وجود ندارد از این رو انسان باید مطهر و پاک زندگی کند و پاک بمیرد تا مطهر نیز محشور گردد.

آیت الله جوادی آملی یکی از وظایف مهم مسلمانان را توجه به همسایگان برشمرد و خاطرنشان کرد: با توسعه شهرنشینی و رشد ساخت و سازها به صورت برج های بلند ما از 6 طرف با همسایه های خود مواجه هستیم.

وی افزود: وظیفه ما در برابر همسایه ها سنگین تر است از این رو در جامعه باید حقوق همسایه ها را در نظر گیریم و آنها را دعا نماییم. اختند./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.