سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا می دانید "بادمجان "آنتی بیوتیک دارد؟

ترکیبات بادمجان از انواع "عفونتهای باکتریایی" جلوگیری می کند.

دکتر راضیه شیخی متخصص بیماری های عفونی با اشاره به ترکیبات مفید برخی موادغذایی در جلوگیری از عفونتها، به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ترکیبات بیوشیمیایی مفید بادمجان از بروز انواع عفونتهای باکتریایی جلوگیری می کند.

وی افزود: همچنین بادمجان منبع غنی از پتاسیم، منیزیم، مس، ویتامین های B2، B1 و اسید فولیک است که برای بیماران دیابتی و نقرس بسیار مفید است.

این متخصص اظهار داشت: پتاسیم و اسیدفولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماری های قلبی_ عروقی جلوگیری و کلسترول را کاهش می دهد.

شیخی خاطرنشان کرد: نتایج مطالعات نشان می دهد، ترکیبات فنولی بادمجان خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و بدن را در برابر انواع عفونت های باکتریایی و ویروسی محافظت می کند.

این متخصص تصریح کرد: آنتوسیانین پوست این رده صیفی جات در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی بسیار مفید بوده، چون با گرفتن عروق را باز و افراد را از سکته قلبی حفظ می کند.

شایان ذکر است؛ بادمجان تنوری یا‌ آب پز در رژیم لاغری موثر است./ع2

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.