رضایی
در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این محصولات شامل 31هزار و183 تن شیر خام ،دو هزار و 120 تن گوشت قرمز ،سه هزار و 842 تن گوشت مرغ و 975 تن تخم مرغ است.
رضایی بیان کرد: این شهرستان 16درصد ازگوشت مرغ، 22 درصد شیر خام، شش درصد تخم مرغ و هفت درصد گوشت قرمز استان مرکزی را تولید می کند.
وی ادامه داد: این شهرستان در تولید شیر خام رتبه دوم، گوشت مرغ و تخم مرغ رتبه سوم و گوشت قرمز رتبه پنجم استان مرکزی را دارد.
به گفته مسوول بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خمین حدود 60 درصد از تولید محصولات دامی این شهرستان به استانهای مجاور ارسال می شود.
شهرستان خمین دارای بیش از پنج هزار واحد دامداری و 124 مرغداری است./س