سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

45 تن گوشت مرغ بدون آنتي بيوتيك در خمين توليد شد

سرپرست شبكه دامپزشكي خمين از تولید 45 تن گوشت مرغ بدون آنتي بيوتيك دراین شهرستان خبرداد.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، رضايي افزود: اين مقدار گوشت مرغ در نيمه نخست امسال با دو دوره جوجه ريزي توليد و روانه بازار مصرف شده است.
وي با بيان اينكه توليد اين نوع گوشت سفيد از سال گذشته در اين شهرستان آغاز شد خاطرنشان كرد: در مجموع ۳۴۰ تن گوشت سفيد مرغ بدون آنتي بيوتيك طي يك سال نيم توليد شده است.
رضايي با بيان اينكه از هر قطعه جوجه به طور متوسط يك كيلو و ۸۰۰ گرم گوشت استحصال شده است، افزود: قيمت هر كيلوگرم از اين مرغ در مقايسه با مرغ معمولي هشت هزار ريال گران تر است.
وي گفت: در پرورش مرغ بدون آنتي بيوتيك، طيور در فرايند توليد و نگهداري مصرف آنتي بيوتيك ندارد و تمام مراحل پرورش از جوجه ‌ريزي تا كشتار زير نظارت‌ هاي خاص كارشناسان طيور انجام مي شود.
به گفته سرپرست شبكه دامپزشكي خمين چندين نوبت در طول مراحل پرورش و همچنين قبل از كشتار، آزمايش ‌هاي تخصصي گوناگوني بر روي اين نوع طيور انجام مي شود.
رضايي افزود: پرورش مرغ بدون آنتي بيوتيك با ارتقاي شاخص ‌هاي بهداشتي واحد‌هاي پرورشي، ميزان ابتلا به بيماري ‌ها در صنعت مرغداري را كاهش داده كه نتيجه آن كاهش هزينه‌ هاي توليد و افزايش كيفيت گوشت توليدي است.
شهرستان خمين داراي ۱۲۴ واحد مرغداري است./س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.