به گزارش
خبرنگار جامعه اطلاعاتي باشگاه خبرنگاران این همایش ساعت ۹ صبح با حضور محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن اجلاس سران، افتتاح و ساعت ۱۹ در همان محل با حضور حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود علوی، وزیر اطلاعات به کار خود پایان می دهد.
۵ مقاله در صبح و ۲۱ مقاله در عصر روز همایش با حضور کارشناسان و متخصصان ارایه خواهد شد. در این مقالات ابعاد مختلف شبکه های اجتماعی با حضور متخصصان و صاحب نظران بررسی و در نهایت تصمیم گیری خواهد شد.
بررسی تاثیرات شبکه های اجتماعی در اتفاقات مختلف ایران و جهان (بیداری اسلامی عربی، انتخابات آمریکا، انتخابات ایران و…)، بررسی برخی از شبکه های اجتماعی ایرانی (بلاگستان فارسی، سایت ضد انقلاب بالاترین و…)، بررسی راه های نظارت و کنترل بر این شبکه ها، تولید محتوای علمی و بومی در حوزه رسانه های اجتماعی، ارتباط پویا و مفید بین پژوهشگران، مردم و دانشگاه ها، ارایه جدیدترین پژوهش های بومی در حوزه رسانه ها و شبکه های اجتماعی و اشتراگ گذاری ایده های جدید در حوزه رسانه های اجتماعی از اهداف این همایش به شمار می رود.
محورهای همایش تخصصی بررسی ابعاد مختلف شبکه های اجتماعی شامل «شبکه های اجتماعی و سبک زندگی اسلامی- ایرانی»، «شبکه های اجتماعی و هویت اسلامی ـ ایرانی»، «شبکه های اجتماعی و روابط نسلی در ایران»، شبکه های اجتماعی و الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت» و «شبکه های اجتماعی و رونق کسب وکار»، «شبکه های اجتماعی و امنیت (حریم خصوصی و کنترل و افشای اطلاعات و…) است.
این همایش به همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و با حمایت انجمن فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، بنیاد ملی بازی های رایانه ای، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، پلیس فتا، مرکز ملی فضای مجازی و دانشگاه تهران برگزار می شود.
تاکنون دو همایش ملی «دفاع سایبری» و «بررسی ابعاد مختلف زندگی دوم» از سلسله همایش های حوزه فضای سایبر به همت پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی و همکاری دانشگاه ها و مراکز علمی و اجرایی برگزار شده است.
براساس این گزارش، در این جلسه علاوه بر حضور آقایان دکتر علوی، وزیر اطلاعات؛ دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ مهندس نصرالله جهانگرد، معاون فناوی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فاوا؛ دکتر حسامالدین آشنا، مشاور فرهنگی رییس جمهور نیز به عنوان سخنرانان کلیدی این همایش حضور دارند.
همچنین مقرر شده دکتر یونس شکرخواه، عضو هیات علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران (با موضوع رسانههای اجتماعی و شبکه های اجتماعی)؛ دکتر سعیدرضا عاملی، عضو هیات علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران (با موضوع استعمار مجازی) و دکتر علیاکبر جلالی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت به ترتیب در ابتدای هر میزگرد به عنوان سخنران کلیدی نظرات خود را برای مخاطبان ارایه دهند.