سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

رب گوجه فرنگی و بستنی بیشترین اقلام صادراتی استان کرمانشاه است

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه گفت: رب گوجه جایگاه نخست و بستنی مکان دوم را در میان سایر محصولات صنایع غذایی صادراتی این استان به خارج از کشور را به خود اختصاص داده اند

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

علی سعدالدین  گفت: از مقدار 82 میلیون و 994 هزار و 276 دلار صادرات محصولات صنایع غذایی در نیمه اول امسال، 23 میلیون و 876 هزار و 798 دلار مربوط به صادرات رب گوجه فرنگی است.


وی ادامه داد: این مقدار رب گوجه فرنگی از حیث ارزش ریالی 29 درصد و از نظر وزنی 37 درصد از کل صادرات محصولات صنایع غذایی گمرکات استان کرمانشاه را شامل می شود.

سعدالدین با بیان اینکه پس از رب گوجه، بستنی رتبه دوم را در بین محصولات صنایع غذایی صادراتی این استان به خود اختصاص داده ، تصریح کرد: میزان صادرات این محصول در این مدت 23 میلیون و 148 هزار و 741 دلار بود که این کالا نیز سهم28 درصدی از کل صادرات استان را دارد.

وی با اشاره به صادرات 14 میلیون و 591 هزار دلاری چیپس و سیب زمینی نیمه پخته از استان کرمانشاه به خارج از کشور در شش ماه نخست امسال تاکید کرد: سهم این محصول نیز 18 درصد از کل صادرات محصولات صنایع غذایی استان است./ز

برچسب ها: کرمانشاه ، رب ، گوجه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.