سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مهمترین سیاست ارتباطی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛

برگزاری دوره های مشترک

رئیس مرکز همکاری های بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اجرای دوره های مشترک میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دیگر دانشگاه های جهان از مهمترین سیاست های ارتباطی این دانشگاه است.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر "سید مصطفی صفوی" در جریان بازدید مدیر دفتر ماورای جو سازمان ملل متحد از دانشگاه صنعتی امیرکبر از تعاملات علمی میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و سایر دانشگاه ها و مراکز پژوهشی جهان یاد کرد و گفت: این دانشگاه با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشورهای مالزی، آلمان، عراق، اسپانیا ارتباط تنگاتنگ دارد. 
 
رئیس مرکز همکاری های بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: این همکاری ها در زمینه اجرای دوره آموزشی مشترک و نیز فعالیت های آموزشی و پژوهشی است. 
 
وی افزود: برگزاری دوره های مشترک میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و نیز دانشگاه 
 
UM 
 
در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دیگر فعالیت های مشترک آموزشی است. همچنین برگزاری دوره 
 
MBE 
 
مشترک میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه آلمان از دیگر فعالیت های مشترک این دانشگاه محسوب می شود. 
 
  اجرای 13 طرح کلان ملی فناوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر 
 
صفوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای 13 طرح کلان فناوری ملی در دانشگاه صنعتی امیرکیبر گفت: این طرح ها توسط بخش دولت حمایت می شوند. 
 
وی افزود: برای مثال در پروژه طراحی و ساخت هواپیمای 150 نفره – که دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان دانشگاه محوری این طرح است – به همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر وبه سفارش شرکت هسا انجام می شود. 
 
صفوی گفت: همینطور طرح های فضایی این دانشگاه به سفارش سازمان فضایی ایران انجام می شود. 
 
طراحی و ساخت هواپیمای 150 نفره، سفینه حامل موجود زنده، ساخت منظومه‌های ماهواره و طرح‌های متعددی در زمینه ازدیاد برداشت نفت، توسعه فناوری و ایجاد طرح‌هایی در بحث دفاع سایبری از دیگر طرح های کلانی است که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اجرا می شود. 
 
رئیس مرکز همکاری های بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: بیش از 90 پروژه صنعتی در این دانشگاه در حال انجام است. 
 
ارایه آموزش الکترونیک در رشته های کاربردی 
 
صفوی همچنین با اشاره به ارایه خدمات آموزش الکترونیک در رشته های کاربردی توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: این نوع آموزش در رشته های مهندسی مکانیک، الکترونیک، مهندسی پزشکی و دیگر رشته های مهندسی برگزار می شود. 
 
 وی در بخش دیگری از سخنان خود با ارایه تاریخچه ای از تشکیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه از سال 1958 میلادی تاسیس شده است و هم اکنون در شهرهای گرمسار، ماهشهر و بندرعباس پردیس هایی را راه اندازی کرده است. 
 
صفوی اضافه کرد: همچنین دانشگاه صنعتی  امیرکبیر دارای 16 دپارتمان تخصصی و 19 مرکز پژوهشی است و 12 هزار و 763 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل اند. /ح
 
وی اظهار داشت: این دانشگاه دارای 510 عضو هیات علمی است
برچسب ها: دانشگاه ، سیاست ، مهندسی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.