این واقعه با بالا رفتن فشار خون، بالا رفتن چربی های بد خون و سفت شدن رگ ها به وجود می آید.
وی خاطرنشان کرد: سکته های قلبی و مغزی یک شب اتفاق نمی افتد که درمان آن هم یک شب باشد که با تجویز یک دارو و غذا مشکل این فرایند طولانی حل شود، بنابراین طراحی رژیم های غذایی برای افراد مبتلا به سکته جهت اجتناب از وضعیت خطر الزامی است.
ساعدی در ادامه تصریح کرد: نخوردن نمک، غذاهای حیوانی، لبنیات چرب، گوشت قرمز، شیریني جات، شکر و قند فعالیت ورزشی در جهت کاهش فشار خون، کاهش چربی بد خون موثر است.
این متخصص تغذیه اذعان داشت: مصرف 3 سهم سبزی و 2 سهم میوه انواع ویتامین ها فیبر و مواد معدنی و کربوهیدرات های پیچیده به بهبود و کنترل سکته در بیماران مبتلا به سکته هاي قلبی کمک شایانی می کند.
ساعدی گفت: هندوانه میوه ای است که دارای اسید آمینه هايی به نام رال آرژمین که تولید عروق جدید را بر عهده دارد و افرادی که در معرض بیماری های عروق قلبی هستند نیازمند به تولید عروق جدید هستند، بنابراین مصرف هندوانه در وعده های مکرر و حجم کم برای بیماران بهترین گزینه محسوب می شود البته باید کنترل شده مصرف کنند که قند هندوانه موجب بروز و افزایش دیابت در بیماران قلبی نشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تداخل دارویی و غذایی برای بیماران دچار سکته وجود ندارند اما مصرف داروهای کاهش چربی همزمان با امگا 3 را تحت نظر پزشک باید استفاده کرد./ح