سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری /

افزایش ظرفیت توليد گوشت قرمز در آمل

مدیرجهادکشاورزی شهرستان آمل از افزایش واحدهای دامپروری صنعتی ونیمه صنعتی در این شهرستان و تولید سالانه هفت هزار و 289تن گوشت قرمز این واحدها خبر داد.

امینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت: 494 واحد دامپروري صنعتي و نيمه صنعتي با 304 هزار و 933 رأس دام سبک و سنگين وجود دارد که 8/6 درصد تعداد دام سبک وسنگین استان مازندران مربوط به شهرستان آمل و فعالیت دامپروان این شهرستان است.

وی افزود: ميزان گوشت قرمز توليدی شهرستان آمل علاوه بر تأمين مصرف شهرستان و استان به ديگر استان های کشور نيز صادر مي شود.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان آمل همچنین به افزایش ظرفیت تولید شیر در این شهرستان نیز اشاره و تصریح کرد: هم اکنون تعداد 369واحد پرورش گاو شيري با ظرفيت شش هزار و798 رأس و 93 واحد پرواربندي گوساله با ظرفيت سه هزار و610 رأس در آمل وجود دارد.

امینی گفت: 58 واحد پرواربندی گوسفند و بز داشتي با ظرفيت چهار هزار و943 رأس و هشت واحد پرواربندي بره با ظرفيت دو هزار 308 رأس در شهرستان آمل فعال است.

وی به تولید گوشت سفید نیز در شهرستان آمل نیز اشاره کرد وگفت: اين شهرستان با پرورش 17 ميليون و 650 هزار قطعه ماکيان حدود 28 هزار و 192 تن گوشت سفيد را تولید می کند./س

برچسب ها: افزایش ، گوشت ، قرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.