جنتي در مراسم معارفه معاون فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي:
به گزارش خبرنگار فرهنگي
باشگاه خبرنگاران؛ علي جنتي امروز در مراسم تكريم و معارفه معاونين وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي حوزه فرهنگ را حوزهاي حساس دانسته و گفت: در اين حوزه ما علاوه بر صيانت از ارزشهاي ديني و هويت ملي خودمان بايد از تمامي افراد علاقهمند قلم زدن و انتقال انديشهها و تجارب جديد به ديگران حمايت كنيم.
وي در ادامه از اقدامات "علي اسماعيلي" در سمت سرپرستي معاونت فرهنگي وزارت ارشاد بعنوان فردي سختكوش و پرتلاش تشكر كرد و گفت: ما در اين حوزه نياز به تقويت كيفي داريم زيرا توجه به اين حوزه و بويژه كتاب از دغدغههاي اوليه من از بدو پذيرش وظيفهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تا به امروز بوده است.
"جنتي" در ادامه به نامهي سرگشوده جمعي از اهالي قلم در روزهاي اخير به وي اشاره كرد و افزود: اهالي قلم در اين نامه خواست حذف كامل سانسور شدهاند در صورتيكه با توجه به قوانين موجود اين كار امكانپذير نيست و اگر قانوني هم نباشد ما نميتوانيم غذاي مسموم در قالب كتابهاي غيرقابل چاپ به آساني در اختيار نسل جوان قرار دهيم.
"جنتي" در پايان خاطر نشان كرد: ما بايد در چارچوب قانون عمل كنيم نه براساس سلايق شخصي زيرا به گمان من و با توجه به شواهد موجود اگر قرآن هم وقتي الهي نبود و ما به تبعيت از آن موظف نبوديم برخي از آقايان حتما آن را خلاف عفت عمومي دانسته و اجازهي چاپ و نشر آن را نميدادند.
«مهدي مظفري» مشاور ارشد وزير شد
علي جنتي، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ضمن اشاره به اصطلاح تكريم و عنوان مراسم، جلسه را جلسهاي براي تكريم از جمعي از معاونان وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامي در دوره گذشته دانست و گفت: دولت تدبير و اميد با شعارهايي كه روحاني در دوران مبارزات انتخاباتي مطرح كرد مورد تاييد اكثريت مردم كشور قرار گرفت و طبيعتا بخشي از اين شعارها در حوزه فرهنگ است.
وي افزود: بنا بر برنامههاي ارائه شده به مجلس شوراي اسلامي توسط من، حمايت از هنرمندان، فرهيختگان و اصحاب فكر در زمره برنامههاي من در زمينه فرهنگ و هنر قرار گرفته است.
به گفته جنتي، تغييراتي كه تا به امروز در ميان معاونان فعال در وزارتخانه فرهنگ وارشاد اسلامي انجام شده به معني ناسپاسي و قدرناشناسي از زحمات آنها كه تا به امروز در اين سمتها به حوزه فرهنگ، مطبوعات و ساير حوزهها خدمت كردهاند، نيست.
سيدعباس صالحي، معاون فرهنگي اظهار داشت: عرصه فرهنگ نميتواند و نبايد در انحصار گروه و سليقه خاص باشد و ميدانهاي وسيع موجود بايد حضور مثمري داشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: در فضاي بسته فرهنگي، خلاقيتها تحرك كافي را پيدا نميكنند و نميتوان فرهنگ را در تاريكخانه و گلخانه پرورش داد، فرهنگ نياز به نسيمي مطبوع دارد./