رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه مازندران با سطح زیر کشت 110 هزار هکتار باغات مرکبات، رتبه نخست تولید مرکبات در کشور را به خود اختصاص داده است گفت : مسئولیت ذخیره سازی و تأمین میوه شب عید کشور در سال های اخیر را نیز عهده دار بوده است.
عظیمی افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده جهت افزایش میانگین تولید مرکبات از 18 تن به 35 تن در هکتار با اصلاح باغات، احداث باغات جدید، آبیاری تحت فشار، ارتقاء دانش فنی باغداران در یک برنامه 5 ساله، توفیقات خوبی در سالجاری حاصل شده است.
وی سرانه مصرف داخلی را در حدود 3 میلیون و750 هزارتن برآورد کرد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به کیفیت بالای مرکبات و ارزش صادراتی آن و نیز رفع نگرانی های جدی 180 هزار نفر باغدار زحمتکش این استان و ده ها هزار نفر از شاغلین مرتبط به این بخش به عنوان یکی از ارکان اقتصادی استان، برنامه ریزی لازم برای صادرات توسط دستگاه متولی را ضروری دانست/س.