سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

بهبود کیفیّت میوه با هرس اصلاحی درختان

کارشناس مسئول توسعه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: عملکرد بالا و بهبود کیفیت میوه از مهم ترین اهداف هرس اصلاحی درختان است.

مسعود جعفرنژاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هرس اصلاحی شامل دو عملیات شاخه برداری و سَربَرداری می شود.

وی تصریح کرد: به طور کلی هدف از اصلاح و تربیت درخت را باید قطع قسمت هایی از یک درخت برای حاصل شدن شکل و اسکلت مطلوب درخت قلمداد نمود.

جعفرنژاد ادامه داد: کارشناسان باغبانی حفظ عادت رشد طبیعی درختان و سهولت انجام کارها از محاسن هرس اصلاحی می دانند.

کارشناس مسئول توسعه باغات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: شاخه برداری برای بازکردن و تُنک شدن تاج و کنترل ارتفاع درخت به کار می رود.

وی اظهار داشت: سَربَرداری حذف قسمتی از انتهای شاخه است.

جعفرنژاد افزود: شاخه برداری موجب کاهش چوب شده و مواد غذایی برای تقویت شاخه های باقیمانده مصرف خواهد شد/س

برچسب ها: بهبود ، کیفیّت ، میوه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.