سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دريچه اي تازه رو به نظام پيمانکاري نوين باز شد

نخستين کنگره ملي توسعه نظام پيمانکاري در حوزه عمران و شهرسازي با رويکرد تشکيل سازمان ملي نظام پيمانکاري در اين حوزه برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران نشست خبري کنگره ملي توسعه نظام پيمانکاري و  عمران شهرسازي با رويکرد تشکيل سازمان ملي نظام پيمانکاري امروز برگزار شد.


براساس اين گزارش عليرضا پوراسد دبير علمي کنگره با بيان اينکه مهمترين هدف کنگره بحث ظرفيت سازي جهت مشارکت عمومي ، خصوصي و اجتماعي است گفت: اين مشارکت يک ساختار مدرن و استراتژي مدرن توسعه است که تاکنون در اکثر کشورهاي دنيا انجام شده است.


وي در ادامه افزود: محور اصلي کنگره ملي نظام پيمانکاري از طريق مشارکت عمومي، خصوصي و اجتماعي انجام مي شود که براي توسعه آن برنامه هايي در دست است.


دبير علمي اين کنگره در ادامه اظهار داشت:اين کنگره در دو روز برگزاري م شود ومشارکت عمومي و خصوصي به عنوان يک استراتژي مطرح مي شود.


پوراسد با اشاره به اينکه مهندسي قرارداد يکي از الزامات عمومي و خصوصي بهشمار مي رود گفت:روش هاي نوين تامين سرمايه و اتاق فکرآسيب شناسي مشکلات فراروي پيمانکاران در اين کنگره بررسي مي شود.


در ادامه اين برنامه علي آبادي رئيس انجمن پيمانکاران استان تهران در ادامه افزود: دستگاه دولتي و خصوصي در حوزه پيمانکاري جز با مشارکت ادامه پيدا نمي کند.


وي در ادامه افزود: اقدام به مشارکت در ابعاد و طرق مخصوص بسيار حائز اهميت است و در صورت اجرا نشدن با مشکلات زيادي مواجه مي شود.


رئيس انجمن پيمانکاران استان تهران با اشاره به اينکه برگزاري اين کنگره در رفع مشکلات حوزه پيمانکاران بسيار موثر است افزود: ظرفيت هايي که مي‌تواند مطرح شود اثربخشي لازم را در حوزه کسب و کار و بخش خصوصي دارد.


علي آبادي در ادامه افزود: دستگاههاي حکومتي و سرعت تغييرات در محيط کسب و کار با مدل هايي که در حوزه مشارکت مطرح مي شود زمينه پيشرفت را فراهم مي کند.


وي در ادامه يادآور شد مشارکت دولتي و بخش خصوصي به صورت مدون نبوده بلکه در گذشته در قالب اوراق مشارکت مطرح مي شده که مطمئنا اين امر کافي نيست.


علي آبادي در ادامه تصريح کرد در حال حاضر نياز به يک مدل نوين و ايمن داريم که براي دست يافتن به اين مدل ها مشارکت بخش خصوصي و دولتي را مي‌طلبد.


وي خاطرنشان کرد راه اندازي از مرکز مشارکت يک راهکار برون رفت از اين مشکلات در حوزه پيمانکاران است.
رئيس انجمن پيمانکاران استان تهران در ادامه افزود: مدرن ترين روش اجرايي پروژه ها در دنيا pspp است که تاکنون 450 پروژه فراملي به اين صورت  انجام شده است.
علي آبادي در ادامه ا ظهار داشت: در نيم قرن اخير متصدي توسعه دولت هاي حاکم بوده و کارهاي قابل توجهي انجام شده است اما اين طرحها با مشکلاتي روبرو بوده است.


وي در ادامه توضيح داد: 1 هزار و 724 شرکت پيمانکاري عضو انجمن صنفي پيمانکاران استان تهران بوده است که متاسفانه مطالبات بسياري از سوي دولت دارد.


علي ابادي در ادامه توضيح داد بيشترين وزارت خانه اي که درمشارکت عمومي و دولتي فعاليت کرده اند وزارت نيرو بوده و پس از آن به ترتيب پروژ هاي راه سازي بيشترين بخش را داشته و وزارت مسکن آخرين سهم را در اين بخش دارد.


رئيس انجمن پيمانکاران استان تهران با اشاره به اينکه دولت و بخش خصوصي بايد با هم تعامل کنند گفت يکي از پيشنهادات ما به دولت ايجاد زمينه اشتغال براي پيمانکاران به جاي ارائه تسهيلات ارزان قيمت براي متقاضيان است.


وي خاطرنشان کرد: ما همپاي دولت به دنبال راه حل هايي براي پيشرفت و توسعه پروژه ها هستيم.


گفتني است کنگره ملي توسعه نظام پيمانکاري در عمران و شهرسازي با رويکرد تشکيل سازمان ملي نظام پيمانکاري در 20 و 21 مهرماه در مرکز همايش هاي بين المللي صدا و سيما برگزار مي شود.

انتهاي پيام/

برچسب ها: نظام ، عمران ، ملی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.