سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

علمی شدن تولید عاملی برای آسودگی مصرف کنندگان

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقي گفت: مصرف کنندگان با مصرف محصولاتی سالم در پی علمی شدن تولید و بهره گیری از دانش آموختگان کشاورزی خیالی آسوده خواهند داشت.

منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هدف سازمان علمي نمودن فرآيند توليدات کشاورزي، تضمین سلامت محصول و افزایش درآمد تولیدکنندگان با نظارت کارشناسان کشاورزی است.

وي آب، خاک و گیاه را موجوداتی زنده دانست و تشريح کرد: ازطرفي محصول توليدي را انسان مصرف مي کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهديد مي کند.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقي ضمن بیان نقش دانش آموختگان کشاورزی در تولید محصولات سالم ادامه داد: دانش آموختگان کشاورزي با ورود به عرصه توليد در افزايش کمّي و کيفي محصولات نقشي تعيين کننده دارند.

وي از فقدان استانداردهای فنّی در تولید محصولات گفت و یادآور شد: معيار و استانداردهاي فني براي توليد محصول در کشور وجود ندارد و کشاورزان به سليقه خود محصولات را توليد مي کنند.

اتّحاد با توصیه ای به کارشناسان کشاورزی تاکید کرد: اگراستانداردي در اين خصوص داشته باشيم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت مي کنند./س

برچسب ها: تولید ، آسودگی ، مصرف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.