به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / محمدحسن میرزامحمد دیروز در گردهمایی روسای مراکز دانشگاهی جامع علمی - کاربردی استان اردبیل، اظهار داشت: این دانشگاه که از دهه 70 کار خود را آغاز کرده براساس اساسنامهای که برای آن نوشته شده، مأموریتهای متفاوت با دانشگاههای دیگر برای آن تبیین و تهیه شده که در این مدت سعی کرده در این مسیر گامهای جدی بردارد.
وی، دانشگاه جامع علمی - کاربردی را دانشگاه کارآفرین معرفی کرد و یادآور شد: ما سعی کردیم براساس شغل رشته را تعریف کنیم، چراکه در دنیا تمام مشاغل دارای رشته خاصی هستند که صاحبان آن مشاغل و حرف باید گواهینامه لازم مهارتی و آموزشی را دریافت کنند.
میرزامحمد به ارتباط این دانشگاه با نهادها و مراکز بیرونی متعدد اشاره کرد و ابراز داشت: وجوه متمایز ما با سایر دانشگاهها در این است که ما یک ساختمان مشخص نداریم؛ بلکه به صورت شبکهای در 31 استان کشور همه واحدهای استانی ما در ارتباط هستند.
مدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه جامع علمی - کاربردی تأکید کرد: مراکز ما در خط مقدم و جبهه کارآفرینی و صف اول آموزش قرار دارند و کلاسهای ما نیز تئوری نیست؛ بلکه عملی است و سعی میکنیم به دانشجو به صورت کاربردی آموزشهای مورد نظر را ارائه کنیم.
میرزامحمد به وجود یک هزار مرکز آموزشی فعال علمی - کاربردی در کشور اشاره کرد و افزود: برخی از این مراکز ما در حد دانشکده و حتی دانشگاه هستند که هر ماه نیز بر تعداد آنها افزوده میشود.
وی با اظهار تأسف از رغبت کم دانشجویان استان اردبیل به رشتههای کشاورزی، اظهار داشت: به رغم استعداد ناب این استان در بخش کشاورزی و فعالیت مستمر شرکت کشت و صنعت مغان تنها 4 درصد دانشجویان ما در استان اردبیل در بخش کشاورزی تحصیل میکنند/س.