سيد مرتضي صفوي،متخصص تغذيه و دانشيار دانشگاه علوم پزشکي اصفهان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: درخريد قارچ بايد چند نکته رعايت شود قارچ بايد ظاهري تازه داشته و از پوستي شفاف برخوردار باشد و حالت چروک و ماندگي نداشته باشند.
وي افزود: محل نگهداري بايد کاملا مناسب باشد و معمولا بين پارچه تميز پيچيده شود و مانند سبزي خوردن دريخچال نگهداري شود.
وي خاطرنشان کرد: در واقع قارچ با ظاهري پلاسيده و پوسيده شده خواص خود را از دست مي دهد و براي استفاده مناسب نيست حتي اگر آلودگي روي پوست آن باشد اثرات سوء روي معده انسان مي گذارد./ع2