به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، طهمورث قاسمنژاد گفت: سالانه بیش از 29 هزار و 589 تن گوشت سفید و 42 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در واحدهای مرغداری این شهرستان تولید میشود.
وی با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 300 واحد مرغ گوشتی بوده و پتانسیل جوجهریزی 4 میلیون و 231 هزار و 632 قطعه جوجهریزی را در هر دوره دارد، افزود: تعداد 30 واحد مرغ مادر گوشتی در این شهرستان وجود دارد که در حال حاضر از پتانسیل تولید 42 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی برخوردار است.
وی در پایان با اشاره به پتانسیل بالای این شهرستان در تولید گوشت سفید و جوجه یکروزه گوشتی در استان یادآور شد: این شهرستان 13 درصد تولید گوشت سفید و 82/14 درصد تولید جوجه یکروزه گوشتی استان را به خود اختصاص داده و تعداد اشتغال مستقیم در این بخش نیز بالغ بر یک هزار و 500 نفر است.