رئیس انجمن خانواده ناشنوایان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه ناشنوایانی هستند که مقطع فوق لیسانس و دکتری را فراگرفتند و استخدام آموزش پرورش شدند گفت : متاسفانه از آنها در مدرسههای شنوا استفاده میشود در حالی که از این فارغالتحصیلان باید در مدرسه ناشنوا استفاده شود.
عباسی با بیان اینکه باید در همه دانشگاهها و بیمارستانها و سازمانها رابط برای ناشنوایان وجود داشته است، افزود: برای کسانی که شنوا هستند و میخواهند رابط ناشنوایان باشند باید منابع مالی آنها تامین شود.
وی تصریح کرد :همه ناشنوایان آرزو دارند در دانشگاه تحصیل کنند اما به دلیل بالا بودن شهریه دانشگاهها و با توجه به بیکار بودن ناشنوایان، دادن هزینه دانشگاه در توان آنها نیست و بسیاری تحصیلات خود را نیمهکاره رها میکنند در حالی که بهزیستی باید 100 درصد هزینه را پرداخت کند.
رئیس انجمن خانواده ناشنوایان با اشاره به اینکه مهمترین مشکل ناشنوایان بیکاری است، گفت : اشتغال به کار حق کامل ناشنوایان است بسیاری از دستگاهها نفهمیدن، مشکلات برقراری ارتباط را بهانه میکنند و از جذب ناشنوایان خودداری میکنند.
عباسی افزود: این انجمن علاوه بر فعالیت فرهنگی و آموزشی در فعالیت ورزشی نیز فعال است و تلاش میکند بانوان به سمت فعالیت ورزشی بروند تا از حاشیه دور باشند اما متاسفانه حتی یک سالن سرپوشیده برای بانوان ناشنوا در استان وجود ندارد.
به گفته وی اخبار ناشنوایان بدون دلیل از برنامه صدا و سیما دیگر پخش نمی شود ، گفت: به سازمانهای زیادی برای پیگیری مراجعه کردیم اما متاسفانه هیچ نتیجهای حاصل نشد/س.