سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش هايي براي از بين بردن جاي جوش

دستکاري کردن جوش ها موجب انتقال عفونت هاي پوستي به ساير نقاط پوستي مي شود که اين امر دوره درمان را بيش از پيش طولاني مي کند.

محمد رضواني، متخصص پوست، مو و زيبايي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: درمان جاي جوش معمولا بايد در مرحله اي انجام گيرد که فرد درحال جوش زدن مداوم نباشد زيرا برخي از افراد قبل از اينکه به فکر درمان باشند مي خواهند سريعا جاي جوش بهبود يابد.

وي افزود: دستکاري و تخليه جوش صورت از عوامل مهم در ايجاد چاله بر روي پوست مي شود و استفاده از کرم هاي لايه بردار مي تواند براي بهبود جاي آنکه بسيار مفيد و موثر باشد اما روش هاي کمک درماني ديگري از سال ها پيش نيز موثر بوده است.

وي خاطرنشان کرد: پيلينگ به مرور يکي ديگر از روشهايي براي از بين بردن جاي جوش محسوب مي شود و در اين روش با استفاده از اسيدهاي مخصوص تا حد زيادي جاي جوش از بين مي رود اما ضعف اين روش در اين است که ميزان تاثير گذاري ناشي از اسيد بر روي پوست که ناشي از اسيد روي پوست صورت مي گيرد.

وي اذعان داشت: ميکرو درم روش ديگري است که افرادي که پوست گندمگون يا سبزه دارند مي توانند استفاده کنند و در اين روش با استفاده از دانه هاي پودري سطح پوست تراشيده ميشود که شانس لک شدن پوست در اين روش بسيار کم است و براي افرادي که پوست گندمکون و سبزه دارند بسيار مصون تر است.

وي تصريح کرد: در 12 سال اخير ليزر به عنوان جديدترين روش براي درمان جاي جوش محسوب شده که در اين روش با استفاده از درجات مختلفي از اشعه ليزر که بر روي پوست تابانده ميشود، سعي ميشود که تا منافذ پوست را جمع کنيم.

وي در خاتمه گفت: از دستکاري جوش هاي صورت بپرهيزيد و در صورت مشاهده جوش به پزشک مراجعه شود تا راههاي درمان ها به کار گرفته شود./ ح

برچسب ها: جوش ، لیزر ، میکرودرم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۷:۵۱ ۰۸ بهمن ۱۳۹۲
چشم اقای دکتر