وی افزود: مویز حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، هیدرات کربن و پروتئین است.
این متخصص با اشاره به اینکه مویز، فسفر و کلسیم سلول های مغز را تغذیه می کند اظهار داشت: علاوه بر خاصیت مذکور موجب تثبیت عناصر مورد نیاز بافت ها، نسوج و سلول های حافظه در مغز می شود.
محمدپور خاطرنشان کرد: همچنین مصرف روزانه 3 تکه زنجبیل پرورده در عسل و آغشته به خردل همراه با غذا فراموشی را کاهش و تقویت قدرت حافظه می شود.
وی تصریح کرد: ترکیب عسل و زنجبیل و خوردن آن رطوبت میان سلول ها و بافت های مغزی را از بین می برد.
گفتنی است، مصرف بیش از حد غذاهای سرد، یکی از عوامل فراموشی و سیان است./ح